Добра контрола стана, с положителни неща, но отново се вижда,

...
Добра контрола стана, с положителни неща, но отново се вижда,
Коментари Харесай

Томаш: Добра контрола с положителни неща

" Добра контрола стана, с позитивни неща, само че още веднъж се вижда, че имаме още доста да работим. Има позитивни неща и във фаза отбрана, и в офанзива, и в пресата, и в притежанието на топката, само че не сме подготвени още физически за това, което се изисква от тима ". Така разяснява провалянето на Етър с 1:2 от Ботев (Пловдив) в контролна среща наставникът Александър Томаш.

" Имаме още два мача, само че третият с ЦСКА 1948 пропадна, вършим всичко допустимо да намерим съперник. Разбрали сме се с един тим, ще забележим какво ще се случи.

Дуде Ндонгала през вчерашния ден излезе от тренировката, не може към този момент. Аз не мога да взема решение за него на този стадий, към този момент не съм удовлетворен и в случай че нещата продължат по този начин, по-скоро не би подписал контракт с нас.

Французинът на проби към този момент го освободих. Решението за Боруков ще го вземе клубът, аз съм си споделил моето мнение на притежателите. Чакаме футболисти, само че на този стадий – това е. Трудно ще е, само че не се окайвам ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР