Добра идея е БСП да подкрепи ново правителство. Ние сме

...
Добра идея е БСП да подкрепи ново правителство. Ние сме
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП се превърна в брокерска партия

Добра концепция е Българска социалистическа партия да поддържа ново държавно управление. Ние сме в деликатна обстановка. Факт е, че финиширахме зле на последните два избора. Има и боязън от пакетиране с ГЕРБ в съпротива. По тази причина за мен е по-добре да подкрепим държавното управление, тъй като другояче отиваме на трети избор, който ще докара до още по-ниски резултати на Българска социалистическа партия. Това съобщи Кирил Добрев, който е един от най-сериозните критици и опозиционери на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Всичко това е с помощта на Корнелия Нинова. Тя от една година се държи все едно Българска социалистическа партия и е еднолична благосъстоятелност. Не приема никакво мнение. Няма да мълча и да чувам някакви голобради младоци да ми изясняват, че те държат ключовете към всичко. Нинова държеше три ключа от тоалетната на " Позитано ", само че това не ѝ попречи да се изпусне в коридора. Българска социалистическа партия беше водеща партия, а в този момент сме се трансформирали в треторазрядна политическа мощ ", безапелационен бе той, по БТВ.
 Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия с единодушие по правосъдната промяна Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия с единодушие по правосъдната промяна
„ ИТН ” и „ Българска социалистическа партия за България ” регистрираха цялостно съвпадане на стратегиите си в частта за правосъдната рефор...

" Няма безусловно нищо правилно, че по-възрастните хора, които гласоподават за нас, са се изплашили от машините. За сметка на това не сме в топ шест на гласуващите младежи. Хубаво е да приказваме за пенсиите и да пазиме ползите на възрастните хора, само че не слушам нищо за първа работа за младежите. Ние с нашето държание създадохме Има Такъв Народ. Манолова и Дончева взеха лозунгите на Българска социалистическа партия и отново сами сме си отговорни. В момента сме треторазрядна брокерска партия, само че никой не ни чува. В парламанета нищо не зависи от нас. Изходът е единствено един - Конгрес на Българска социалистическа партия. Но Нинова ще направи Конгрес след президентските избори, с цел да излезе и да каже - в случай че не бях аз, Радев нямаше да завоюва. От през днешния ден стартира подписка за привикване на Конгрес на Българска социалистическа партия преди президентските избори ", разкри Кирил Добрев.

 

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР