Добра и очаквана вест дойде днес от Брюксел - Европейската

...
Добра и очаквана вест дойде днес от Брюксел - Европейската
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: една хубава сряда за българския евроатлантизъм

Добра и предстояща новина пристигна през днешния ден от Брюксел - Европейската комисия стартира последни стъпки за унищожаване на Механизма за съдействие и инспекция (МСП), или мониторинга, над България и Румъния, въведен през 2007 година

Обичайно, в отчета на Европейска комисия за върховенството на закона в страните членки на Европейски Съюз има и отрицателни, и положителни оценки за страната ни.

Привечер добра вест за българската евроатлантическа ориентировка пристигна и от Народното събрание, където правната комисия отхвърли провеждането на референдум за еврото.

Противоположни реакции имаше някогашният министър председател Бойко Борисов за депутатския си имунитет за " Барселонагейт " - за една заран той промени решението си.

Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет пък въобще не се произнесе по молбата му да бъде освободен като прокурор.

Покрай предстоящата аудиенция на Володимир Зеленски в четвъртък, България може да опита да продаде на Украйна съоръжение за АЕЦ " Белене ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР