Добра еволюция е да има двама кандидат-премиери от научните среди,

...
Добра еволюция е да има двама кандидат-премиери от научните среди,
Коментари Харесай

Денков: Има кой да води държавата напред, стига да има политическа подкрепа

" Добра еволюция е да има двама кандидат-премиери от научните среди, преди 10 години хората в Българска академия на науките ги наричахме синодални старци. Сега учени и професори са претенденти за министър председатели. Това пред bTV претендентът за министър председател на " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков.
Прочетете още
" Има кой да води страната напред, стига да има политическа поддръжка. Самата концепция за кукла на конци, значи да има кукловод, който е зад заслон. Сочеха го, че е в сараите, или в къща в Банкя. Ние поканихме всички към масата за диалози, а подобен формат не допуска кукловоди ", съобщи претендентът за министър председател.

Той изясни, че е работил с президента Румен Радев и с Бойко Борисов като специалист. Каза, че връзките му с президента са институционални. Така изясни той работата си с държавните управления на Радев и Борисов. " Партийният ми ангажимент се появи с Политическа партия, дружно я учредихме с тези младежи ", сподели Денков.

Каза още, че не се разпознава в тези дефиниции (шарлатани, излъгали хората, думи, казани от Радев във връзка Политическа партия - б.р.), приписвам го на прочувствена реакция, нетипична за президента.

" Надявам се да затихнат, тъй като имаме потребност от успокоение ", добави Денков.

Той съобщи, че за държавно управление с втория мандат е значимо каква е политическата поддръжка, в него ще има специалисти, които си тежат на мястото, гръбнакът му ще бъдат политически виновни лица. Убеден съм, че Кирил Петков и Асен Василев имат експертиза, с цел да са част от подобен кабинет, сподели номинираният за министър председател.

Той посочи, че биха могли да търсят съдружен вид с " Демократична България ".

Проблемите с Българска социалистическа партия са два и са тежки. Беше отстранено машинното гласоподаване и второ-по метода, по който беше направено, беше взривено доверието в Изборния развой. Би трябвало да намерим метод да го върнем доверието, сподели още Денков.

" Първото е да забележим с партиите в Народното събрание кое е общото, второ - кои са политическите сили, които ще поддържат подобен кабинет, трето е да забележим състава ".

" Ако не успеем и отидем на избори, дано хората да гласоподават, с цел да няма държавно управление на малцинството, а на болшинството ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР