Добити от Агенцията за разузнаване на Полша данни сочат, че

...
Добити от Агенцията за разузнаване на Полша данни сочат, че
Коментари Харесай

Полското разузнаване: Русия примамва войници, като им дава 3 години стаж за 1 година война -

Добити от Агенцията за разузнаване на Полша данни сочат, че персоналният състав на съветската войска в Украйна е наясно с това, че войната се проточва и, че ще останат на фронта най-малко до края на годината. Това заяви Станисалв Жарин, представител на министъра-координатор на специфичните служби в Полша, представен от ПАП. Войниците се съгласяват поради заплатите, както и поради обещанието, че Кремъл ще им признае 1 година на война за три години стаж.

Разузнаването популяризира като доказателство аудиозапис на телефонен диалог на брачна половинка на воюващ в Украйна руснак с мъжа й. Това е третият сходен запис през последните 10 дни, с който Варшава показва засилено разследващо наличие на терена на бойните дейности в Украйна.

Според записа военнослужещите си дават сметка, че ще останат на война по-дълго от в началото оповестеното, само че съгласно Жарин това не им пречи, стига да имат финансова изгода.

Русия води своята незаконна война против Украйна. Войниците са примамвани с визия за високи заплати и опцията да получат спомагателни изгоди. Това е деяние, типично за Русия, в която, както се вижда, варварското държание и военните закононарушения са допустими, стига да носят полза. ” - разяснява Станислав Жарин в диалог с ПАП.

От същинското наличие на аудиото, излиза наяве, че руснаците се приготвят за многомесечни военни дейности против Украйна, а съветските бойци са наясно, че ще останат на фронта до края на годината. Това си разясняват по телефона рускиня и нейният сътрудник. “Ако останеш до декември… ” - споделя дамата. Според материала, добит от разузнаването дамата се тормози от продължаващата война, само че още по-притеснена е какъв брой пари ще изкара мъжът и, до момента в който е на фронта.

От фактологията на диалога излиза наяве по какъв начин Русия ще пресмята стажа на участвалите във войната бойци. По репликите на участниците се схваща, че Москва признава една година война в Украйна за три години стаж в армията. Според Жарин записът е следващ сигнал, показващ, че съветското общество поддържа или най-малко толерира незаконните съветски дейности против Украйна.

Анализът на наличието демонстрира също, че настоящата обстановка в армията е все по-лоша. Съпругата установи: “През времето, за което си там, нищо не се промени към хубаво ”. Добавя, че макар пропагандните репортажи, хората живеят все по-трудно в Русия и от ден на ден се усещат резултатите от съветската експанзия. Жената разисква и опазването на здравето, за което споделя, че на процедура не действа, а в града, в който живее, това е дъното на медицината и в аптеките няма даже бинт.

“Съдържанието на диалога потвърждава, че все пак, което приказва съветската агитация, глобите против Русия след нахлуването в Украйна работят и стартират да ослабват съветската страна. Целта на глобите е да създадат невероятно по-нататъшното финансиране от Кремъл на военни дейности против Украйна и, вероятно, против други страни. ” - показва Жарин.

Руснаците от ден на ден се интересуват от това по какъв начин да си изкарат парите от съветската банкова система. В диалога събеседничката иформира мъжа си, че от ден на ден хора си откриват сметки в Армения от боязън, че съветските управляващи може да конфискуват благосъстоятелност и пари на жителите си. “Отидоха до Ереван да си открият банкови сметки и да си преведат парите, с цел да не им ги вземат. ” - се чува в различен откъс от диалога.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР