Доби Тафкова е от инфлуенсърките, които обожават откритата комуникация с

...
Доби Тафкова е от инфлуенсърките, които обожават откритата комуникация с
Коментари Харесай

Instagram фурията Доби Тафкова с неподозирани признания за живота, мотивацията и още...

Доби Тафкова е от инфлуенсърките, които обожават откритата връзка с почитателите си в Instagram, а тя несъмнено има много хора, които се интересуват от живота ѝ. Е, неотдавна хубавицата, която избухна с присъединяване си в уеб риалитито TopQueen, отговори на фенски въпроси, от които научихме някои нови и много забавни неща за нея.

Оказва се, че Доби е упражнявала близо седем години хандбал, само че сега не се занимава с този спорт. Факт е, че красивата русокоска е в префектна физическа форма, която поддържа с уравновесена диета и други спортни занимания, когато има време. Призна също, че е хем домошар, хем обожава да излиза и да върви на разлини събития.

Виж още: В дома на една някогашна порно принцеса: Вижте в какъв разкош тъне Лана Роудс

Социалните мрежи постоянно основават облици, които наподобяват постоянно щастливи, безгрижни и красиви, само че Доби не крие, че има моменти, в които не се усеща добре в прочувствен проект, само че се пробва да не занимава хората с персоналните си проблеми. Инфлуенсърката се пробва да " заразява " с позитина сила и усмивка, само че въпреки всичко показа, че не постоянно се усеща добре. " За страдание се стимулирам мъчно, само че в случай че е в действителност доста значимо за мен, мотивацията ми идва сама. Иначе най-често ме стимулира един мой другар ", споделя Доби, а този човек съумява да я извади от дупките, в които всички изпадаме от време на време.

Темата за имунизациите също не бе пропусната, а Доби е на мнение, че всеки човек самичък би трябвало да избере това, което е най-хубаво за него и здравето му. 

Виж още: Ах, тази Мани! Риалити звездата препоти Instagram със фотография по бански, събра хиляди харесвания 

Изображение: https://www.instagram.com/dobi.tafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР