Добавя и редица интелигентни функции в приложениятаOffice 365 вече се

...
Добавя и редица интелигентни функции в приложениятаOffice 365 вече се
Коментари Харесай

Microsoft преименува пакета Office 365

Добавя и редица интелигентни функционалности в приложенията

Office 365 към този момент се назовава Microsoft 365 – услуга, която ще предложи редица нововъведения
(снимка: Microsoft)

Microsoft разгласи, че преименува пакета от приложения Office 365. Новата услуга Microsoft 365 ще стане налична на 21 април, като ще предложи и редица нововъведения, заяви CNET.

Новост в Microsoft 365 е универсалното приложение Microsoft Family Safety за надзор на времето пред екрана и следене на местоположението на околните хора.

Други нововъведения са функционалностите на Microsoft Teams за потребление отвън работа, както и интелигентната услуга за възстановяване на качеството на текста Microsoft Editor.

В допълнение, месинджърът Skype се снабдява с безвъзмездна функционалност „ Meet Now ”, която разрешава пускане на видеоконференция с три клика. Участниците в нея не е належащо да имат акаунт в Skype или приложение на своя компютър.

Услугата Microsoft 365 ще се предлага като самостоятелен и фамилен абонамент
(екранна фотография: Microsoft)

„ Microsoft 365 е еволюция на Office 365, която употребява нови благоприятни условия за изкуствен интелект (AI), многообразие от наличие и шаблони, както и силата на облачните калкулации за възстановяване на уменията за работа с текст, презентации и дизайн ”, споделят от Microsoft.

В рамките на Microsoft 365 се оферират два абонамента: самостоятелен (Personal) за 6,99 $ на консуматор месечно и фамилен (Family) за 9,99 $, който може да се употребява от 6 души.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР