Добавете тези две съставки в шампоана и ще се рдвате

...
Добавете тези две съставки в шампоана и ще се рдвате
Коментари Харесай

Добавете тези две съставки в шампоана си и забравете за косопада!

Добавете тези две съставки в шампоана и ще се рдвате на страхотна коса!

Знаете ли какво съставлява косопада? Експертите споделят, че загубата на коса е обвързвана с разнообразни фактори, като това могат да бъдат – стрес, бременност, менопауза, загуба на тегло и така нататък

Има и други аргументи, които могат да ускорят този развой и да допринесат за загубата на коса. Стресът може да провокира хормонален дисбаланс и да докара до несъразмерна загуба на коса.

Представяме ви рецепта за домашно подготвен шампоан, който може да ви помогне да решите този проблем.

Как да извършите собствен личен шампоан за косопад?
Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да намерите натурален шампоан с неутрално рН. Можете да употребявате елементарен бебешки шампоан. Този шампоан се употребява като съществена съставна част, а са ви нужни още 3 съставки.

Добавете тези две съставки в шампоана си и коссата ви ще наподобява ужасно – етерично масо от розмарин и лимон. Необходимо ви е етерично масло от розмарин. То е идеално за увеличение на притока на кръв към скалпа, като по този метод подсигурява здравината на косата. Освен това ще ви е належащо етерично масло от лимон. То е освежаващо и е отличен антисептик.

А третото нещо, от което се нуждаете, са 2 капки витамин Е, който можете да си купите в аптеките. Витамин Е е доста потребен при косопад. Той ще спре този ужасяващ развой.

И по този начин, ето по какъв начин да си приготвите този шампоан: прибавете 10 капки етерично масло от розмарин и 10 капки етерично масло от лимон.

След това прибавете 2 капсули витамин Е. Разклатете добре преди да употребявате шампоана.

Начин на приложимост:
Много значимо е да употребявате този домакински шампоан през ден. Нанесете върху косата и леко втрийте в скалпа за няколко минути. Оставете да работи 10 минути. След това изплакнете с топла вода.

Ще бъдете изумени от резултатите. В рамките на няколко седмици ще забележите, че косата ви е почнала да пораства и към този момент не пада.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР