Добавете щипка сода за хляб към малко от гела ви

...
Добавете щипка сода за хляб към малко от гела ви
Коментари Харесай

Содата За Хляб Е Отлично Средство За Разкрасяване Използвано От Древността! Ето Как Да Извлечем Ползите, Ще Ви Изуми!

Добавете щипка сода за самун към малко от гела ви за измиване на разположение. Смесете ги напряко в дланта си. Разпенете ги и нанесете върху кожата на лицето с меки кръгови придвижвания. Масажирайте няколко минути и измийте с хладка вода. Този гальовен ексфолиант почиства кожата от мъртвите кафези и отваря порите на лицето, прави кожата гладка и нежна.

Този пилинг е доста подобаващ за дами, които имат сензитивна кожа, склонна към раздразнения, защото содата има омекотяващо и противовъзпалително деяние.

С помощта на сода за самун можете да се справите с черните точки. Измиването с топъл разтвор на сода с вода оказва помощ при черни точки. Този разтвор понижава възпалението и раздразнението. Върху по-едрите черни точки се нанася по-гъст разтвор и се оставя да подейства няколко часа.

Със сода за самун се прави маска за проблематична кожа. Смесват се две супени лъжици брашно с една чаена лъжичка сода. Смесва се с топла вода до рядка каша и се нанася на лицето. След 10 минути се измива с памучен тампон, пропит с топла вода.

Содата почиства косата от остатъците от гел и лак за коса, написа езине.бг. Смесете елементарен шампоан със сода в съответствие четири към едно и измийте косата си. Тя ще бъде мека и блестяща.

Когато чистите зъбите си, прибавете малко сода към пастата. Този мек абразив ще почисти петната от зъбите, без да поврежда емайла им.

След под напрежение ден си направете примес за вана от две супени лъжици сода, две супени лъжици сол и няколко капки етерично ароматно масло. Този разтвор успокоява нервната система и прави кожата на тялото гладка и еластична. За една вана са задоволителни две супени лъжици от сместа./
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР