Добавете още едно име към списъка с бизнес сътрудници на

...
Добавете още едно име към списъка с бизнес сътрудници на
Коментари Харесай

Кметът на Киев Виталий Кличко беше „основен акционер“, част от ръководеното от Хънтър Байдън дъщерно дружество Burisma

Добавете още едно име към листата с бизнес сътрудници на фамилията на Байдън, които са се срещали с президента Байдън по време на неговото вицепрезидентство.

Виталий Кличко, някогашният първенец по бокс в тежка категория и кмет на Киев от 2014 година, е бил „ главен акционер “ и деен участник в ръководено от Хънтър Байдън дъщерно сдружение на украинската енергийна компания Burisma Holdings, съгласно имейли и помощник с директно запознаване който приказва с The Post.

Слабо известните връзки на Кличко с първия наследник – в това число посредством дъщерното сдружение Burisma Geothermal – отварят нов ъгъл в следствието за импийчмънт на хипотетичната корупция в фамилията на Байдън и вършат кмета на столицата на Украйна, който се срещна с тогавашния вицепрезидент Байдън през 2015 година, до момента в който работи със сина си, евентуален очевидец на основни детайлности, проучени от следователите на Хаус.

Това също по този начин повдига нестабилни нови въпроси за връзките сред Съединени американски щати и Украйна, защото президе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР