Добавете излизане за вечеря към удължаващия се списък с неща,

...
Добавете излизане за вечеря към удължаващия се списък с неща,
Коментари Харесай

Поколението Z страда от „безпокойство от менюто“, когато вечеря навън – като много от тях са твърде уплашени, за да си поръчат храната

Добавете излизане за вечеря към удължаващия се лист с неща, които поколението Z просто не може – или не желае – правете като останалите от нас.

Изненадващо болшинство от младежите оповестяват, че страдат от „ безпокойствие от менюто “, до момента в който се хранят на публично място, откри изследване, извършено от английската верига заведения за хранене Prezzo.

Изследователите попитаха повече от 2000 души какъв брой спокойни се усещат, до момента в който се хранят на открито, надявайки се да преценяват какъв брой прелестно е преживяването за всички.

Около 86% от възрастните от потомство Z (на възраст от 18 до 24 години в това проучване) признават, че са страдали от „ безпокойствие от менюто “, когато се хранят в заведения за хранене – в съпоставяне с 67% от всички респонденти.

Някои от тези млади възрастни (34%) оповестяват, че се усещат толкоз тревожни, че се постановат да молят други хора на масата да приказват със сервитьори от тяхно име.

„ [Въпреки че] множеството хора чакат с неспокойствие да вечерят на открито по вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР