Добър вечер, след минути откриват Европейското първенство, където ще видите

...
Добър вечер, след минути откриват Европейското първенство, където ще видите
Коментари Харесай

Четете в Марица: Партиите между номерата на каръка и късме...

Добър вечер, след минути откриват Европейското състезание, където ще видите каймака на футбола. Приятно гледане! Утре сутринта обаче ви чака каймакът на най-интересните вести, пиперливи мнения и любопитни изявленията.

Събира ги съботният брой на вестник " Марица ", която още веднъж надминава себе си. Акзентите:

Партиите се люшкат сред номерата на каръка и шанса

Всеки път, когато пристигна време ЦИК да тегли жребия за номерата на партиите и обединенията за явяването им на следващия избор, настъпва раздвижване. Колкото и да отхвърлят, множеството политици страдат от поверие.

Затова и по този начин трепетно чакат да схванат под кой номер ще потърсят поддръжка от електората. Тегленето на номерата за идните изключителни парламентарни избори през юли стана предходната сряда.

-. Какво е смисъла на изтеглените номера, прочетете в „ Марица “

Десант с ваксини в Столипиново

Здравните управляващи в Пловдив започват мегакампания за имунизация в етническите квартали, където процесът фрапантно изостава. В акцията, която започва в " Столипиново ", се включват локални водачи, които ще се боцкат първи, с цел да покажат на останалите, че имунизацията не е рискова.



Пловдив споделя „ Corona ciao!” с мощно музикално лято

Музикалните подиуми в Пловдив се отприщиха. През май предходната година пандемията сложи на пауза културните афиши и събитията в града под тепетата бяха епизодични, в дълги интервали и нулеви заради наложените противоепидемични ограничения.



Кой за какъв брой пее на родната сцена: Лили – първенец

Платил съм налози върху 500 000 лв. за последната година без карантина (2019) и не ме е позор да го кажа. Това показа поп идолът Любо Киров в тв изявление неотдавна. И му смъкваме шапка за откровеността.

Като си надарен и сръчен, като си плащаш налози върху заработеното, може да изкарваш и милиони, и милиарди. „ Марица “ се въодушеви от признанието на Любо и поразпита на места какъв брой вървят родните звезди.

Данъчните в Пловдив прода доха на търг златните пендари на маг Надя

Пловдивският апелативен съд отхвърли да възобнови дело за машинация и остави без почитание настояването на наказана на 5 години отнемане от независимост жена, известна като ходжа Надя или маг Надя. Тя е осъдена за голям брой измами - разваляла „ черна магия “ по телефона и е вземала крупни суми и злато за това. Един от градовете, където е " работила ", е Пловдив.

Американци ще вършат термометри в Стамболийски

Американска инвестиция следва да бъде осъществена на територията на Стамболийски. На 15 юни ще започва работа филиалът на компанията WATTS, международен производител на всичко, което касае отоплението, климатизацията и вентилацията. Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев към този момент се срещна с шефа на компанията за България Милен Найденов.



Тато пръв пробвал асансьора на най-високия хотел в Пловдив

На 18 юни т.г. парк-хотел „ Санкт Петербург” отбелязва своя 40-и празник. По този мотив Михаил Боев, един от първите шефове в хотела, сбъдна една своя отдавнашна фантазия - да събере част от колектива, сложил основите на перлата в родния туризъм.



Смолян чества с родопски хайдути и 101 каба гайди

Пищна стратегия за празника на обединявания град Смолян стягат Общината и фондация " Родопис ".

След огромното мъртвило в пандемията на сцената на Амфитеатъра ще се изявят общинският духов оркестър. След него публично празникът ще бъде открит с присъединяване на родопски хайдути и 101 каба гайди, концерти на НУФИ Широка лъка, отбор „ Еподай”, и хоровод с клуб " Хоро ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР