Добър вечер, скъпи читатели, искрено се радвам да ви приветствам

...
Добър вечер, скъпи читатели, искрено се радвам да ви приветствам
Коментари Харесай

10 снимки на звезди без блясък, блясък и грим: как наистина изглеждат

Добър вечер, скъпи читатели, откровено се веселя да ви поздравявам в моята нова публикация. Ако ви харесва публикацията, оценете я като. Също по този начин ви поучавам да разгледате други публикации в моя канал.

Феновете постоянно обожествяват своите идоли, придавайки им безупречни качества. В действителния живот обаче даже звездите не са без дефекти. Нека забележим това още веднъж, като разгледаме фотоси на известни хора, където те са снимани без разкрасяване.

К. Пери

 Гледайки известна певица в домашна конюнктура, наподобява, че имаме нормално момиче пред нас. Подобен човек може да се откри в магазин, градски превоз или в двора на разходка с кучето. Сив спортен екип, шапка, нахлупена над очите, са атрибути освен на елементарните хора.

Сара Д. Паркър

 Известната американска актриса явно не се срами от процеса на стареене. Паркър се стреми да поддържа тялото си в добра форма, само че лицето е по-трудно да се защищити от въздействието на възрастта. Сара Джесика наподобява естествена и красива по собствен метод.

Мадона

 Който не приема старостта е Мадона. Нейните ретуширани фотоси ни демонстрират двайсетгодишно момиче, макар че американската дива към този момент е в седмото десетилетие.

Кеша

 Певицата несъмнено се срами от луничавата си кожа, само че на вятъра. По-добре е да се разхождате с хубави лунички, в сравнение с да слагате дебели пластове декор дьо загар върху лицето си.

К. Кардашиян

 Колосалните пропорции на Ким не са толкоз съвършени, колкото ни демонстрират страниците на списанията и редактираните фотоси от сметки на звезди.

К. Дженър

 Този американски модел наподобява като знойна жена единствено на обществено място. В реалност Кайли наподобява разочароващо ненатрапчива.

К. Хъдсън

 В всекидневието актрисата не се отдава на първокласни тоалети. Папараците постоянно хващат жена в елементарни облекла.

Меган Т. Жребец

 Интензивният грим прави рапъра ефектно малко нещо. Момичето наподобява добре даже без грим, само че простотата на изображението не пасва на стила й на работа.

Д. Мур

 Джулиана наподобява безупречно стилно по звездните пътеки. Без професионални техники за гримиране обаче е ясно, че дамата остарява.

К. Мидълтън

 Дори херцогинята си разрешава да не се тормози от тоалета и от време на време се появява с елементарни дънки и комфортна блуза.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР