Добър вечер, мили мои! Нямаше как да не отбележим юбилея

...
Добър вечер, мили мои! Нямаше как да не отбележим юбилея
Коментари Харесай

20 години на сцена и все още е на върха

" Добър вечер, благи мои! Нямаше по какъв начин да не отбележим юбилея с ария, тъй като в последна сметка музиката е това, което ни свързва. Избрах тъкмо тази ария да сложи началото на #GalenaXX, тъй като ми е безпределно обичана, тъй като носи забележителен прочувствен заряд, тъй като прелестно импонира на настроението на ледената зима на открито. Искам да благодаря на всички по веригата, които дадоха всичко от себе си, с цел да мога през днешния ден да ви подаря " Мъко моя “. Насладете ѝ се! "  – сподели Галена в сряда вечерта.

Само за ден новият клип има към този момент четвърт милион гледания. Музиката е на Даниел Ганев, а режисьор на видеото е Виктор Антонов. 

По случай 20-годишния празник Галена раздаде календари на 100 от своите фенове.

" Днес означаваме ХХ години дружно – аз на музикалната сцена, а вие пред нея, пеещи с цялостно гърло, обичащи и подкрепящи ме безусловно. Днес поглеждам обратно към дългия път дотук и това, което изпитвам, е признателност. На първо място към вас, ясно е за какво – в случай че не сте вие, Галена може би нямаше да съществува. Към себе си, поради всичко, с което съм се преборила по този път.

И, несъмнено, към безусловно всеки един, който през тези години е съдействал аз да бъда това, което съм. Няма да укривам, че се вълнувам. Ще не преставам постоянно да се старая да се гордеете с мен! Благодарение на вас аз пребивавам в фантазиите си, благодаря, че толкоз години сте до мен! “ – призна Галена.

Певицата посочи, че празнуването на 20-годишнината ще продължи цяла година. " Предстоят прелестни неща! Нямам самообладание! Обичам ви! “ – показа Галина Генчева от Смядово, както е рожденото име на звездата, напомня Ladyzone.

Азис разгласява фотоси от столичен клуб, в който е бил дружно с Галена и Меди. Костинбродският славей е с блуза, на която написа GALENA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР