Добър избор за умерения потребител, който обича да снима, държи

...
Добър избор за умерения потребител, който обича да снима, държи
Коментари Харесай

MLS Range 5.5 – „златната среда“ в света на смартфоните

Добър избор за умерения консуматор, който обича да снима, държи на неприкосновеността си и чака технологиите да му служат

Дизайнът на MLS Range 5.5 не отстъпва на висококласните модели, а металната рамка прибавя здравина и жанр (снимки: Мария Малцева / TehcNews.bg)

Струва си да се забележи тази нова марка на пазара за смарт телефони у нас: MLS. Моделът Range 5.5 може да се назова „ златната среда “ в света смарт телефоните, съчетавайки прекрасен дизайн, положително равнище на сигурност и всички нужни функционалности – без да се изпада в прекаленост.

MLS Rang 5.5 е добър избор за рационалния и сдържан консуматор, който обича да снима, само че не се вманиачава, държи на неприкосновеността си, без да е параноичен, и чака технологиите да случат на него, а не да им робува.



Гласов помощник

Най-забележителното в MLS Rang 5.5 е неговият гласов помощник MAIC. Той работи с български език, което си е необичайност за нашия пазар. Човек може да подреди на телефона, да вземем за пример, „ отвори настройки “ и менюто незабавно ще изскочи пред него. „ Пусни камера “ – и телефонът е подготвен за фотоси.

Бутонът за активиране е на напред във времето, елементарно наличен, а MAIC е основан по този начин, че да изолира шума от околната среда (в колата, на бара, и т.н.), с цел да може да „ чуе “ какво се желае от него.

Бутонът за активиране е на напред във времето, елементарно наличен, а MAIC е основан по този начин, че да изолира шума от околната среда (в колата, на бара, и т.н.), с цел да може да „ чуе “ какво се желае от него.

В помощ на гласовия помощник са и функционалностите Talk & Search – за гласово разпореждане на търсене, Talk & Watch – за гласово активиране на видео, Talk & Call – за гласово избиране на име от листата с контакти и позвъняване, Talk & SMS – за диктуване на малко текстово известие. Така човек може елементарно да употребява устройството си без ръце.

Разбира се, според от интонация, наречие и особености на говора е допустимо от време на време да не разбере какво му се нарежда; тогава общително изписва „ Съжалявам, не Ви разбрах “.

Елегантен дизайн

Макар да е устройство от бюджетен вид, MLS Range 5.5 не се усеща като на ниска цена телефон. Дизайнът му с нищо не отстъпва на висококласните модели, а металната рамка прибавя здравина и стилност във външния тип.

5,5-инчовият HD+ екран демонстрира явен облик. Подобен размер поляга прелестно в ръката, било то дамска или мъжка.

Камери с екстра програмен продукт

Предната камера е с резолюция от 3,2 мегапиксела за симпатични селфита, а главната камера е 13-мегапикселова. Двете са съпроводени от впечатляващ програмен продукт за ръководство на фотосите. По подразбиране потребителят има надзор върху експонацията, театралните режими са над 10 (нощ, залез, тържество, портрет, ландшафт, нощен портрет, спектакъл, море, сняг, пейзаж, фойерверки, спорт, пламък на свещ), салдото на бялото има 8 вероятни режима, очакван е и надзор на рязкост, нюанси, плътност, бляскавост и контрастност.

Веднага след фотография могат да се създадат редица корекции на фрагмента, като да вземем за пример изрязване и конфигуриране на яркостта и контраста. Тук са включени и серия вариации с разнообразни резултати, авансово дефинирани, съвсем като в Instagram.



Сигурност

Функциите за сигурност на MLS Range 5.5 го вършат подобаващ избор за рационалния консуматор, който държи на неприкосновеността си. Потребителят може да избере да скрие проявлението на вести на изводи екран и да отключва телефона с пръстов отпечатък – с помощта на вградения пръстов читател. Гугъл Play Protect постоянно сканира наличните приложения за подозрително държание.

Щадящ екран

Управлението на екрана също е в услуга на потребителя. Нивото на бляскавост може да се настрои за адаптивна смяна: тогава яркостта ще се променя автоматизирано според от околната осветеност. Нощното осветяване пък щади съня на потребителя: тази функционалност е подобаваща за потребление вечерно време и превключва екрана към кехлибарен отенък, при който се отстрани излъчването в синия светлинен диапазон – това щади нервната система, с цел да разреши по-лесно заспиване и по-спокоен сън.

Системни запаси

Смартфонът идва с интегрирана операционна система Android 8.0 Oreo. За работата на устройството се грижи осемядрен процесор с тактова периодичност 1,30 GHz, допълнен от 2 GB оперативна памет.

Вграденият потенциал за предпазване на данни е 16 GB. Той може да бъде уголемен посредством microSD карта с до 64 гигабайта. Телефонът може да се употребява с две SIM карти.

MLS устройствата се оферират неотдавна на пазара у нас от дистрибутора Innovo България. Някои модели към този момент са налични в комерсиалната мрежа на оператора Теленор. Брандът е гръцки, на компанията MLS Innovatin.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР