Добър и работлив - така описват Филип Кирилов неговите близки

...
Добър и работлив - така описват Филип Кирилов неговите близки
Коментари Харесай

Приятели на застреляния в Щатите Филип разкриха покъртителни подробности от миналото му

Добър и трудолюбив - по този начин разказват Филип Кирилов неговите близки и познати. 29-годишният българин беше открит мъртъв в автомобила си в неделя сутринта. Тялото му е намерено в минивана, с който работил като водач на Uber в курортното градче Дестин и селищата към него.

Според полицията причинителят е бил клиент на Кирил посредством приложението Uber. От шерифството в Окалуза Каунти разпространиха и фотография на обвинения, уловена от охранителни камери наоколо до мястото на закононарушението, написа bg-voice.com.

„ Аз това му споделях да се прибира, че към този момент е 2 часа през нощта, само че той искаше да кара до сутринта ", споделя неговият другар Филип Алексиев, с който са били на телефона часове преди убийството.

Трупът на Филип Кирилов е открит в 6:30 часа сутринта в неделя в Локалуза айлънд, сред Дестин и Форт Уолтън Бийч. От полицията считат, че той е бил прострелян сред 4 и 6 am. Властите споделят, че мястото, където е станало закононарушението не е рисково, само че българите в региона описват, че там се навъртали нарушители поради хотелите и стриптийз клубовете наоколо.

Приятелите на българина към момента са в потрес от случилото се „ Трябваше да се виждаме на идващия ден ", споделя Филип Алексиев, който е другар на убития от няколко години. „ Още не мога да осмисля какво се случи. Той беше най-хубавия човек, който познавах ", прибавя скърбящия Филип.

Сега той и други българи в Дестин се пробват да оказват помощ на вдовицата на Филип Кирилoв, Калина. Двамата се женят единствено преди година във Вегас, където Филип живеел преди този момент. „ Работеше извънредно доста и беше доста добър като темперамент ", споделя различен другар на Филип, Васил Спиров. От полицията споделят, че работят неуморно по случая и скоро ще оповестят „ обещаваща информация ", която може да ги докара до килъра на българина.

Българинът бил разпален по фитнеса и работил доста, с цел да събира пари за бъдеще със брачната половинка си Калина.

Тече акция за набиране на средства в помощ на фамилията, с цел да се транспортира тялото на Филип при родителите му, в родната му Монтана.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР