Добър ход ли е свалянето на маските в затворени помещения

...
Добър ход ли е свалянето на маските в затворени помещения
Коментари Харесай

Проф. Радостина Александрова: Хората, които смятат, че имат нужда, да продължат да ползват маски

Добър ход ли е свалянето на маските в затворени пространства от на следващия ден, разяснява по Нова нюз проф. Радостина Александрова:

" Хората които считат, че имат потребност, те ще продължат да ги употребяват, ние вървим към това да живеем дружно с този вирус и сме научили, че дистанцията и носенето на маски може да ни защищити, когато е по-активен вирусът, когато сме в затворени пространства, тъй че това са уроци, които ние ще ги следваме. И то освен във връзка с този вирус. 

Колкото и да наподобява безопасен, омикрон въобще не е безопасен, изключително при уязвими групи хора. Пак може да докара до проблеми и затруднения. Дори една лека зараза може да докара дълъг коронавирус. Не бива и да се фиксираме върху него, тъй като има и други проблеми. 

Достигнали сме до положение, в което огромна част от хората, заради среща с вируса или имунизиране, ще преминат по-леко през Сарс ко вирус 2. Фокусът ще бъде върху уязвимите групи хора. Дечицата също би трябвало да получават всички нужни ваксини от имунизационния календар. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР