Добър ден! Играта днес се казва: „Секта? Нацизъм? Или и

...
Добър ден! Играта днес се казва: „Секта? Нацизъм? Или и
Коментари Харесай

Секта? Нацизъм? Или и двете?

Добър ден! Играта през днешния ден се споделя: „ Секта? Нацизъм? Или и двете? “ Целта е да забележим дадена вест и да се опитаме да познаем на какво наподобява – Секта? Нацизъм? Или и двете?

И по този начин – да започваме:

#1

Преброителни секции в Марикопа, Аризона са били принудени да затворят, тъй като са почувствали, че животът и здравето им са в заплаха, откакто въоръжени поддръжници на Тръмп са обкръжили постройката им, скандирайки. Въоръжени с автоматизирано оръжие. Властите са основали специфичен проект за евакуация на преброителите, тъй като лунатиците с пушките са заградили и достъпа им до паркинга, където са били колите им. С други думи – не са могли и да избягат дори.

Въпросът е: Секта? Нацизъм? Или и двете?

Хм…

Труден въпрос в случая…

И-и-и-и-и-и… отговорът е…

Нацизъм!



#2

В Аризона поддръжници на Тръмп скандират: „ Бройте гласовете! “, до момента в който в Пенсилвания поддръжници на Тръмп скандират: „ Спрете броенето! “

Секта? Нацизъм? Или и двете?

Хм…

И тук въпросът не е елементарен, но-о-о-о… една концепция по-лесен.

Отговорът е…

Секта!



#3

Прехвърляме се за секунда в Лондон. Снощи безконечният покровител на всичко консерваторско на Острова вестник „ Дейли Експрес “ излезе със заглавие, почтено както за учебниците по публицистика, по този начин и за тези по ПР, психиатрия и приложна магия, а точно: „ Ако Байдън завоюва, Обединеното кралство ще страда грубо – и ще бъде напълно по виновност на искащите да останем в Европейски Съюз “

Е…? Секта? Нацизъм? Или и двете?

Хм…

Отговорът тук е…

Секта!



#4

Оставаме за още малко на Острова, където безконечният конспиратор и политик, който подозираме, че като дребен е паднал в казана с амфетамините, Найджъл Фараж – в този момент е решил да прави партия СРЕЩУ карантината. След като направи партия БРЕКЗИТ, която беше против Европейски Съюз, до момента в който получаваше заплата от Европейски Съюз, в този момент, до момента в който англичаните измират от Коронавирус, той прави партия против карантината. За страдание на всички ни, мощно подозираме, че това е фамилна последователност, откакто татко му се опитал да направи партия против презервативите… А не е трябвало!

Също по този начин, същият Найджи Байджи, който се фукаше, че се среща с ветерани и военни (докато му беше преференциална фото-възможност!), реши да показа пред почитатели на Тръмп, че Тръмп е най-смелият човек, който е срещал. Което беше последвано от вълна от въпроси: а ветераните и военните на дейна работа, които се бият и рискуват живота си, по какъв начин и за какво са по-малко смели от избягалия от военна работа с машинация Тръмпти Дъмпти, чиято най-голяма победа в живота е продължителното отбягване на хламидията?

След това Найджи Байджи сподели, че някой е откраднал изборите от приятелчето му Тръмпти Дъмпти, само че не планува, че може да го питат какво, по дяволите, има поради. И, когато го попитаха защо приказва и дали има доказателства, не можа да измисли друго с изключение на, че доказателствата били толкоз пресни, че още не са осветени. Каквото и да значи това.

Сега… въпросът е Секта? Нацизъм? Или и двете?

Изглежда мъчно, но…

Не е. Отговорът е доста елементарен и той е…

Нацизъм!

По същия нагаждачески метод и с доста олизване на задните елементи на мощните на деня, всякакви дребни душици са се залепили в обкръжението на Хитлер, сами незадоволително смели или кадърни да реализират нищо. Говорейки против здравия разсъдък единствено и единствено да привлекат малоумната навалица с „ гръмки “ изказвани и сякаш „ откриване “ на някакви си там „ истини “.

Определено Тръмпти Дъмпти и Найджи Байджи си завоюваха място в историята като приятелчета. Също като дезинтерията и неконтролируемата диария.

Така че да, нацизъм, отговорът тук е нацизъм, въпреки че доста наподобява на фракция.



#5

Freedom fighters (борци за независимост в Съединени американски щати, нещо като „ дейните борци “ в България), въоръжени с карабини, автоматизирано и полуавтоматично оръжие, заграждат изборните центрове в Съединени американски щати и скандират поддръжката си за Тръмпти Дъмпти.

В този клип се чува по какъв начин на няколко пъти репортерът споделя, че няма да включват светлините на камерата, ЗА ДА НЕ ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО НА ТЪЛПАТА, ЗАЩОТО НЕ Е БЕЗОПАСНО…



Самият факт, че медиите се опасяват от тях, е задоволителен да направи отговора тук доста елементарен.

Секта? Нацизъм? Или и двете?

Нацизъм!

Нацистката партия в Германия преди 90 години употребява същите „ бригади “ от лумпени. Като стана дума…



#6

„ Скара. Бира. Свобода “ желае да каже нещо на света и го прави, както си знае – крещейки. Две неща вършат усещане (освен паметното облекло, което единствено по себе си дава доста отговори): налудничавото държание, което постоянно върви в комплект с поддръжката за Тръмпти Дъмпти и напевното крещене на едно и също, повтаряйки, повтаряйки, повтаряйки. Това е типично за сектите.



Взаимствано е от старите култове, когато жреците са надрусвали почитателите и са ги карали да повтарят едно и също. Съвременната просвета има отговор на това и той е доста елементарен. Това изключва другите функционалности на мозъка и концентрира обекта, самото напевно повторение (понякога и клатенето на тялото напред-назад) работи опияняващо, поради хипнотичния резултат на повторението.

Така че…

Секта? Нацизъм? Или и двете?

Ясно е!

И двете!



#7

Тук няма доста смисъл даже да питаме…



Някаква жена, която твърди, че е християнка (о.0), а също по този начин е и… нравствен консултант на Тръмп, прави някакъв обред, който някак си съумява да изкара „ християнски “, до момента в който пожелава всякакви кофти неща на „ враговете “ на Тръмп. И си повтаря напевно и крещейки едно и също. Отново и още веднъж, тъкмо като… тъкмо по този начин – точка 6. Виж няколко реда нагоре.

Отговорът е явен.

Секта!

¯_(ツ)_/¯



#8

Нагазваме в изключително смешна категория. Феновете на Тръмп в България.

„ “.

Анита Мейзер.

„ “.
Емануела.

… след тази къса увертюра в специфичния свят на почитателите на Тръмпти Дъмпти в България, ще би трябвало да отбележа, че има и някои по-сериозни, които обаче са мнооооого по-притеснителни.

Например негови почитатели СЪВСЕМ ОТКРИТО си признават, че се кефят на харизмата му, щом може да накара хората да го послушат и да пият белина. Радват му се на скъпите празненства и тоалетите на жена му. Децата в кафези, мъртвите американци, разединението на нацията и вълната от убийства и расизъм… мнеее. Скука. Партитата, партитатааааа! Те са значими. И той е баси пича. Плашещо е, че не виждат иронията в това, че самите те доскоро громяха в общественото пространство несправедливостите на беге елита, пък то кво се оказа… просто не са имали готини костюми и празненства им тъпи!

Значи… признават, че това, което прави, е неверно, само че му се кефят, че може да го направи…

Отговорът е доста елементарен!

Секта!



#9

Номер девет от листата в действителност сме ние – останалите, хората, които имаме най-малко двуцифрено IQ и също по този начин обикновена емпатия.

И какво остава за нас в тоя свят.

Отговорът за нас е „ нито фракция, нито нацизъм, нито едно от двете “. Което ни слага в доста неизгодната позиция на маргинали и малцинство. Продължаваме пасивно да гледаме по какъв начин светът гори и се трансформираме в изчезващ тип.

Америка сега е огледало на света. Там в действителност има ДВЕ страни в едни граници. Едните са расистите, гневните неграмотници, нападателните тъпанари и злобните селяндури, подкокоросвани от алчните „ предприемачи “ и „ политици “ лека бавно да се трансформират в ударни бригади на модерния нацизъм.

Хора, които се фукат, че не са политически правилни, само че се афишират за „ крайно-десни “. Значи съдебна техническа експертиза политически правилни. Иначе щяхте да си употребявате същинското си име. Нацисти. Или се срамувате, или сте си политически правилни. Защо другояче ще бягате от наследството си и ще се пробвате да се ребрандирате? Имате си лесно-разпознаваем знак, знаме, униформи, всички са чували за вас. А това „ крайно-десни “… едно такова недоправено, звучи извинително, все едно ви е позор, че сте пръднали, но не желаете да ви проличава, че ви е позор и се подсмихвате нервно: „ Може и да сме ние, може и да не сме… хи-хи! “

Каквото и да си приказваме, светът на всички места е разграничен по същия метод, както са разграничени Съединени американски щати. Хора, които виждат корупцията на Тръмп и свитата му, само че нямат нищо срещу нея, стига да им обезпечава непоклатимост на расизма.

Някои пък споделят: „ Аз не съм расист, само че поддържам Тръмп “. „ Аз не съм расист, само че поддържам Хитлер “, не е вършело доста работа на никого след 1945 година, пробвайки се да си откри опрощение.

Казвате, че може и да не сте расисти, но…

… не смятате, че расизмът, корупцията, децата в кафези, лъжите и сектантските бръщолевения не са задоволителни, че да се отвърнете от сектата? Сериозно ли?

И не виждам общото ни бъдеще да е доста ослепително. Най-добрият метод да съществуваме, е да намерим метод да се разделим вечно и да не се омешваме повече.

Никога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР