До засилване на полицейското присъствие, най-вече в централната градска част

...
До засилване на полицейското присъствие, най-вече в централната градска част
Коментари Харесай

След среща с Терзиев: Калин Стоянов обеща засилено полицейско при...

До усилване на полицейското наличие, най-много в централната градска част и в регионите със засилено наличие на чужденци, се стигна след случаи на произшествия с присъединяване на мигранти от предходната седмица. По-концентрирана полиция ще има и към центровете за настаняване на Държавната организация за бежанците, които се охраняват от частна компания.

 

Васил Терзиев, представен от НТВ, означи, че ще се синхронизират дейностите на общината и Министерство на вътрешните работи.

„ Не е въпрос единствено на мигранти. От много време има огромни скупчвания на групи, български младежи и задгранични туристи, които нарушават спокойствието на другите, пречат на публичния ред “, уточни кметът. По думите му е решено да се засилят патрулите в столицата и да се ревизират въпросните огромни групи.

 

„ Целта ни е хората да усетят, че има ред в този град “, акцентира той.

Във връзка с видеонаблюдението в столицата градоначалникът се похвали, че в София има към 3800 камери, които са интегрирани към системата на Министерство на вътрешните работи. Броят им ще нараства.

 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев от своя страна посочи, че с изключение на в централна градска част, ще се усили полицейското наличие и в парковете.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР