ДО: "Юнион Ивкони"ПРЕДИ да протестирате запалете по една свещ за

...
ДО: "Юнион Ивкони"ПРЕДИ да протестирате запалете по една свещ за
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ПРЕДИ да протестирате запалете по една свещ за всеки от гробището хора, което напълнихте

ДО: "Юнион Ивкони "

ПРЕДИ да протестирате запалете по една свещ за всеки от гробището хора, което напълнихте през последните години.

ПРЕДИ да протестирате кажете за какво стопираха предаването на Валя Ахчиева по Българска национална телевизия с следствието за това по какъв начин "Автомобилна администрация " НЕ ви връчва с месеци актовете по времето на Бойко Борисов и ГЕРБ.

ПРЕДИ да протестирате разкажете за двете правосъдни решения на Върховният административен съд за бездействието на институциите и отводите ви да предоставите документи и тахографите на рейсовете след произшествия с доста починали.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин Цацаров, Гешев и прокуратурата покриваха, протакаха и смачкваха инспекциите против вас.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин някогашният народен представител от ГЕРБ и началник на Юнион Ивкони, Ивайло Константинов изпрати на Владислав Горанов нов "Баварец " на границата, когато го заловиха с краден джип. И след това отново обяснявайте, че нямате нищо общо с ГЕРБ.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин кметовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи унищожиха дребните превозвачи и ви подариха съвсем всички печеливши линии в цялата страна.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин Борисов, като кмет, а по-късно и Фандъкова ви раздаваха градските линии в София.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин превозвахте деца, като багаж в рейсовете си.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин ББР на Пеевски при Бойко Борисов ви отпусна 80 милиона с "преференциална " рента, а за елементарният бизнес пари нямаше и след това отново обяснявайте, че нямате нищо общо с Движение за права и свободи.

ПРЕДИ да протестирате разкажете по какъв начин возехте контрапротестиращите от ГЕРБ до момента в който БОЕЦ и жителите бяхме на площадите за оставките на Буда и Гешев.

ПРЕДИ да протестирате дайте доклад какъв брой произшествия имате, какъв брой жители са осакатени и убити пътувайки с вашите рейсове.

ИЛИ ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАТЕ?

ЗАЩОТО хранилката към този момент понижава?

ЗАЩОТО чадъра на ДАИ, АА и Министерство на вътрешните работи се изпарява?

ЗАЩОТО не можете към този момент да дерибействате в сектора?

ЗАЩОТО се постанова да работите по разпоредбите, като останалите и да спазвате законите?

ЗАЩОТО вашите господари към този момент не са на власт и ви натискат да ги връщате, с цел да продължат схемите и грабежа?

ЗАЩОТО няма повече тънки заеми за десетки милиони от ББР?

Не на мен, аз и БОЕЦ знаем отговорите, на жителите отговорете. И отново запалете по една свещ за гробището хора, което напълнихте.

Алчността убива.

Корупцията убива.

Мафията убива.

14.05.2022г. Георги Георгиев - БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР