До вторник-сряда ще стане ясна структурата на правителството на кабинета

...
До вторник-сряда ще стане ясна структурата на правителството на кабинета
Коментари Харесай

Свиленски: До 6 юли ще е ясен кабинетът Асен Василев

До вторник-сряда ще стане ясна структурата на държавното управление на кабинета „ Асен Василев”. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на NOVA NEWS Председателят на Парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

На въпрос дали Българска социалистическа партия ще има същите министри в новия кабинет като в този на Кирил Петков, той сподели: „ Не сме го говорили. Ние на нашите министри сме дали висока позитивна оценка за присъединяване във властта и вторник-сряда ще седнем, ще обсъдим и евентуално може би ще продължим със същите министерства”, сподели депутатът.

Свиленски заяви, че през днешния ден е взето решение по трима представители от парламентарните групи, които поддържат мандата а Политическа партия за кабинет, да приготвят съответни законодателни начинания в съответни периоди в границите на идващите 6 месеца.

По тематиката за изгонването на съветските дипломати от страната ни Свиленски бе безапелационен, че България ще пострада повече, в сравнение с Русия, в случай че се влошат дипломатическите взаимоотношения сред страните и Българска социалистическа партия продължава да упорства за разговор. Той подсети, че са внесли предложение за анулация на нотатата в Народно събрание и въпреки да схваща, че е евентуално това да не е допустимо, рецензиите им за изгонените по този метод дипломати не престават. Продължават да упорстват и за премахване на ръководителя на ДАНС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР