До всички вас, които си седите у дома и спазвате

...
До всички вас, които си седите у дома и спазвате
Коментари Харесай

Хижа Камен дел: До всички вас, кoито си седите у дома и спазвате мерките. Ами прецакани сте

До всички вас, които си седите вкъщи и спазвате ограниченията. Ами прецакани сте. Докато вас ви е грижа за здравето на другари, семейство и общество, има хора за които няма правила. Това написаха от хижа Камен дел във "Фейсбук " страницата си.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1852
Гневният пост събра хиляди гневни реакции и стотици мнения в обществената мрежа. Вижте какво пишат още стопаните на планинската хижа:

"Това може би са същите тези хора, които роптаят против системата и законите, че за едни няма правила, а за други те важат. Че в България има двоен критерий. Ами да има, и през днешния ден го потвърдиха самите те.

171 са към този момент случаите на ковид у нас

Познавам доста по-големи планинари, туристи, алпинисти, на които също им се излиза, също копнеят за планина и природа, само че са поели отговорност, стиснали са зъби и съблюдават наложените ограничения.

Уважаеми НЕ спазващи ограниченията. Вие се мислите за освен това от тези хора ли? Когато ви е преференциално казвате за какво няма правила, надзор, когато има но по какъв начин по този начин.

Е имам една вест за вас. Благодарение на вашето неглижиране на обстановката, нещата няма да отшумят, а в противен случай, ще се утежняват, а ограниченията ще се стягат. И в место да си седнете на дупетата за месец, ще влачим това доста повече. Когато го осъзнаете това обаче, ще е прекомерно късно.



П.С. на Витоша към този момент има патрули по основните пешеходни артерии ", пишат от Хижа Камен дел, като поддържат поста си със фотоси.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1852  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР