До всички приятели на Нора Дончева! Както знаете, тя почина

...
До всички приятели на Нора Дончева! Както знаете, тя почина
Коментари Харесай

Бащата на Нора от X-factor не издържа загубата и почина дни след като погреба дъщеря си

" До всички другари на Нора Дончева! Както знаете, тя умря на 24 декември 2020 година, няколко дни по-късно, на 30 декември, татко ѝ също умря от инфаркт. Майка ѝ остава сама в Лос Анджелис и обезверено се нуждае от помощ. Моля, в случай че желаете да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342. Благодаря авансово за вашата помощ ". Това шокиращо известие разгласява най-близката другарка на умрялата от рак певица и финалистка в първия " Х Фактор " Нора Дончева - артистката и режисьорка Мая Бранкова, написа dir.bg.
 Бащата на Нора от X-factor не устоя загубата и умря дни откакто погреба щерка си

Споделеният зов е изработен от най-близката другарка на певицата - Моника - българка, с която Нора живееше в Лос Анджелис. Ето какво още споделя Мая Бранкова за нещастието, сполетяла фамилията на Нора Дончева: " Както знаете, Нора напусна този свят на Бъдни вечер а татко ѝ, който също беше в Ел Ей със майка ѝ, с цел да ѝ оказват помощ, си отиде 4 дни след нея от инфаркт, не можа да преживее тази тъга! Майката на Нора е в безспорна невъзможност и би трябвало да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв парцел. Банката им взе жилището преди години, когато Нора се разболя и нямаше опция към този момент да го изплаща... И по този начин Гинка - майката на Нора, е на улицата и с 300 лева пенсия.

Търсим способи да помогнем на майка ѝ, който с каквото може, даже и непретенциозно да е, с цел да може най-малко първите 2- 3 месеца да има къде да живее и да се храни. А след това ще мислим нещо друго... тя търси и работа на 4 часа - половин работен ден, с цел да може да съществува! Това послание е към всички другари и близки на Норчето и всички други, които биха помогнали да съберем пари за Гинчето, с цел да не я оставим на улицата. Знам, че има положителни и състрадателни хора, които биха подали ръка. Живеем в тежки времена и всеки има потребности и проблеми и на никой не му доближават средствата, изключително в това грубо време на Коронавирус и безработица, на боязън и подозрения, на стрес и неведение какво ни чака в утрешния ден...

Но... мисля, че би трябвало да бъдем на първо място хора! Който има предпочитание да помогне, даже и с малко, може да се свърже с посоченият нагоре номер, американски, на вайбър. Телефонът е на другарка на Норчето, която се споделя Моника и оказва помощ безпределно доста на фамилията, преди и откакто си отидоха и Нора и Антон - бащата на Нора. Бог да ги елементарни и пресели в Царството Господне! Благодаря ви авансово, другари! ", написа във Facebook Мая Бранкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР