До всички пловдивчани, които се гордеят със своя град. Гласувайте

...
До всички пловдивчани, които се гордеят със своя град. Гласувайте
Коментари Харесай

Да подкрепим Пловдив в годишните награди за туризъм, ето как!

До всички пловдивчани, които се гордеят със своя град. Гласувайте за Пловдив в годишните награди за туризъм за 2017 година. Сега е моментът да покажем, че Пловдив освен очарова гости от целия свят, само че е и горделивост за жителите си! За поредна година градът ни е номиниран в 5 от категориите на Годишните награди в туризма за 2017, проведени от Министерство на туризма. Огромният ресурс от история и просвета е донесъл на Пловдив и пловдивчани редица влиятелни трофеи през годините. Нека ЗАЕДНО прибавим още една перла, която да свети в короната му!
Можете да подкрепите Пловдив в конкуренцията, като дадете своя глас в следните категории:

· Категория "Туристическа дестинация 2017 "

· Категория "Община на 2017 година за културно-исторически туризъм " 

· Категория "Туристическа атракция/обект " - номинация за обекта Античен спектакъл на Филипопол

· Категория "Туристическо събитие " - номинация за Дефиле на младото вино 

· Атракциите на град Пловдив, както и тези от района са включени в категорията "Изборът на българите ". Можете да подкрепяте Античен спектакъл на Филипопол, Етнографски музей, Исторически музей и Археологически музей ТУК.  

За действителен глас ще се смята единствено едно декларирано предпочитание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Повторно подадените гласове от същия IP адрес ще се смятат за недействителни. Гласуването продължава до 10 декември 2017 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР