До всички мъже! Имаме добри новини. Да, трудно е за

...
До всички мъже! Имаме добри новини. Да, трудно е за
Коментари Харесай

Ето защо мъжете трябва да мастурбират по 21 пъти на месец. Според науката!

До всички мъже! Имаме положителни вести. Да, мъчно е за поверие, само че постоянното мастурбиране може да докара до доста по-нисък риск от рак на простатата.

Трагично, знам.

Според изследване, направено от Харвардския университет и оповестено в European Urology, мъжете, които доближават до оргазъм 21 пъти или повече на месец, са с 1/3 по-малко застрашени от рак на простатата.

Изследването се състои от въпросник, раздаден на 31 925 мъже в границите на интервал от 18 години. Честотата на еякулация е избрана в годината преди раздаването на въпросника. Всички участници са на възраст сред 20- и 29-годишна възраст, както и сред 40- и 49-годишна.

От направеното изследване излиза наяве, че при мъжете, които мастурбират постоянно, възможностите за насърчаване на рак на простата падат фрапантно.

Предишни проучвания демонстрират, че интензивният полов живот като цяло понижава риска от рак. Сега обаче учени дефинираха и „ златната “ численост на оргазми. На този стадий те не могат да заявят изрично за какво това е по този начин, само че съгласно някои сполучливите оргазми изхвърлят раковите отрови, натрупващи се в простатата.

В България ракът на простатата е на второ място по периодичност и съставлява 17% от всички злокачествени болести. Той се открива най-вече при мъже над 50-годишна възраст. 6 от всеки 10 случая на рак на простатата са диагностицирани при мъже на възраст над 65 години. Заболяването рядко се развива преди 40-годишна възраст. Ракът на простатата е недоброкачествен израстък, който визира простатната жлеза на мъжката полова система. При множеството мъже ракът се развива с доста мудни темпове. В реалност доста мъже с тази болест в никакъв случай не схващат, че имат това заболяване. Ранният рак на простатата е стеснен в простатната жлеза и по-голямата част от пациентите могат да живеят в продължение на години без никакви индикации за казуса.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР