До три пъти по-евтино се продава Мария Игнатова в сравнение

...
До три пъти по-евтино се продава Мария Игнатова в сравнение
Коментари Харесай

Мария натрива носа на Рачков! Детронираната „Господарка” се пусна за 20 лева

До три пъти по-евтино се продава Мария Игнатова в съпоставяне със своя някогашен любим – Димитър Рачков. Детронираната стопанка на ефира реши да става комедиантка и към този момент разгласи първото си шоу, което ще прави в столичен клуб. Входът за достъп е 20 лв., до момента в който билетите за „ Забраненото шоу на Рачков ” стигат 60 и се разграбват като топъл самун, научи HotArena.

Хубавата Мария заставам без работа цяла година. След като шоуто „ Господари на ефира ” падна от програмата на Нова тв и по този начин и не се откри различен искащ да го излъчва, русокоската остана на улицата без авариен вид за активност, с която да се устоя. Малко след този трагичен миг в живота ѝ тя се раздели с обичания си Димитър Рачков, който носеше парите в къщата, и по този начин остана без пукната стотинка. През тази година Мария се опитва като манекенка и като текстописец при колежката си Александра Раева. Но се приказва, че приходите от това били толкоз оскъдни, че се наложило да чука на вратата на някогашния си мъж – Петко Димитров, с цел да го моли за пари, с които да свърже двата края.

Изглежда обаче тя най-сетне е видяла светлина в тунела на безпаричието си. Решила да прави лично комедийно шоу, което ще показа за първи път в столичен клуб точно на Свети Валентин. По този метод тя ще се опита да натрие носа на Рачков и да му покаже, че тя също може да се изявява сполучливо като комедиант.

Засега са оповестени единствено две дати за изявата ѝ – 14 и 15 февруари, само че в случай че опитът е сполучлив, се чакат още представления. Самото шоу се назовава „ Без грам инстаСрам ”. Мария е дала обещание, че няма да излиза на сцената сама. Щели я поддържат и нейни другари, само че единственото оповестено към този момент име е на най-вярната ѝ приятелка в шоубизнеса – Алекс Раева. „ Защо отхвърлям да бъда кифла? Има ли певици без цици? Селско ли е в огромния град? Кога е мощен мощният пол? Можем ли да ядем, без да пошираме и аранжираме? ” – това споделя Мария в част от авторекламата, с която се надява да притегли фенове за своето шоу.

В същото време Димитър Рачков се скъсва от работа. Той е оповестил цяло турне в страната със своето „ Забранено шоу ”, което ще съвместява с уговорките си като водещ на „ Като две капки вода ” и всички останали предложения, за които не дава обществени доклади, само че се натрупат в работния му график. Със „ Забраненото шоу ” той ще се изявява в Русе, Шумен, Варна, Бургас, Велико Търново, а на 25 юни – и в най-голямата зала в България – софийската „ Арена Армеец ”. Там където билетите стигат 60 лв. и се чака да бъдат изкупени напълно, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР