До този момент той май не е назовал име. Това

...
До този момент той май не е назовал име. Това
Коментари Харесай

Атанасова отговори на Гешев: Не е назовал името ми

До този миг той май не е посочил име. Това съобщи в коридорите на Народноот заседание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, във връзка изявлението на основния прокурор от по-рано през днешния ден. 
Всичко по тематиката: Опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев 156
" Звъннах на един политик, който познавам и считах за другар, политик- жена. Тя споделя " Разбери ме, бях до нея, от нея го чух ". От което ми стана ясно, че това са го знаели доста стеснен кръг от хора- лицето Бойко Методиев Борисов и може би един-двама, пет други. ", сподели през днешния ден Иван Гешев, откакто демонстративно скъса оставката си.

Финансистът и представител на " Левицата " Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в допусна с огромна степен на увереност, че основният прокурор има поради точно шефката на паламентарната група на ГЕРБ-СДС. " Очевидно става въпрос за Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. Тя е единствената на масата до Габриел, когато Габриел изръси това за оставката на Гешев. Защо Гешев накисна Атанасова, по какъв начин мислите? ", написа той във " Facebook ".

" Светът е цялостен със загадки ", добави от своя страна Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР