До този момент са обработени всички училища, детски градини и

...
До този момент са обработени всички училища, детски градини и
Коментари Харесай

Продължава дезинфекцията на обществени сгради, пешеходни зони и улици в Лом /снимки/

До този миг са обработени всички учебни заведения, детски градини и ясли, обществени заведения, административни здания, общинския пазар и читалищата в община Лом, оповестиха от администрацията.
Обработени са жп-гарата и автогарата, както и автобусните спирки. Миенето на градските улици продължава, като към водата в цистерните се прибавя дезинфектант.
В селата на територията на общината също са третирани публичните здания и обществените зони. Общинският съвет утвърди закупуването на профилирана техника, която ще се включи в дезинфекцията на града. Машината има опция да обработва труднодостъпни терени, а през зимата ще се включи в снегопочистването.
Във връзка с оповестеното изключително състояние, локалната общинска администрация прикани жителите да лимитират изхвърлянето на клони, треви, строителни и твърди битови боклуци в контейнерите и към тях, с цел да не се затруднява работата на чиновниците от Общинското дружество "Чистота ". Освен със сметопочистване и сметоизвозване, те са ангажирани и в миенето на улиците, както и с други мероприятия, свързани с дезинфекцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР