До този момент с ГЕРБ сме имали две срещи. Но

...
До този момент с ГЕРБ сме имали две срещи. Но
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепи кабинет на ПП-ДБ, но с първия мандат възможности би трябвало да се появят

До този миг с ГЕРБ сме имали две срещи. Но съответни диалози за сформиране на държавно управление не са водени. Важно е какви правила ще предложи този, който ще държи мандата. Бихме желали да видим правителство, което да не демонстрира лицето на една партия или коалиция, а да демонстрира предпочитание за справяне с проблемите на страната. Това сподели в изявление за БНР Ивайло Вълчев от " " (ИТН). 

Според него партията има подготвеност за присъединяване в диалози и няма да затвори нито една врата, преди да види какво стои зад нея. 

От Има Такъв Народ не бихме застанали зад проектоправителството, препоръчано от ПП-ДБ. С връчването на първия мандат и с подновяването на диалозите благоприятни условия би трябвало да се появят, стига тези, които ще носят първия мандат, да стартират да излъчват послания - ясни и устойчиви във времето, най-малко със период от 24 до 72 часа, изясни той.

Вълчев уточни още, че моделът " ГЕРБ " е модел на слепване на властта с бизнеса и с въздействието върху медиите, без значение коя партия го ползва. 

По думите му законът за референдумите у нас е по-скоро рестриктивен документ, който отхвърля хората, и Има Такъв Народ ще се опитат да трансформират това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР