До този момент не сме получили текста на обвинението и

...
До този момент не сме получили текста на обвинението и
Коментари Харесай

ЛУКОЙЛ България: Намалихме цените на едро за всички търговци

До този миг не сме получили текста на обвиняването и бихме могли да го разясняваме по-обстойно, едвам откакто се срещнем с него. Това разясниха за Епицентър.БГ от " ЛУКОЙЛ България ".

" По известието на уеб страницата на Комисията за защита на конкуренцията можем да създадем само следния коментар: Дружеството в действителност отстрани количествените отстъпки и по този метод даде достъп до най-хубавата си цена за всички клиенти на едро, без значение от размера на купуваните от тях артикули. По този метод освен огромните едрови търговци, само че и всички участници на пазара на едро, включително крайните консуматори, получават най-ниските вероятни цени, единни за всички участници на пазара. Това е реализирано посредством намаляването на цените за всички ", споделиха от компанията.

" Вероятно намаляването на цените за всички участници на пазара по някакъв метод не е удовлетворило органа по конкуренция. Ние изрично считаме, че цялата ни активност изцяло подхожда на законодателството на Република България и Европейски Съюз. За да можем по-обстойно да разберем в какво се състои претенцията към нас, ще би трябвало да изчакаме приемането на документа, с който ни е предявено обвиняването в целокупност ", обясниха още от " ЛУКОЙЛ България ".

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР