До този момент не беше ясно какво прави Стойчо Мирчев-Барона

...
До този момент не беше ясно какво прави Стойчо Мирчев-Барона
Коментари Харесай

Не Е Само Георги Илиев! Вижте Още Коя Знакова Фигура Закопава Митьо Очите В Съда! Ето Снимки!

До този миг не беше ясно какво прави Стойчо Мирчев-Барона в следствието дружно с Радослав Николов-Рачо, Йордан Въчев-Ларша, Венцислав Христов и останалите с обвинявания като част от групата на Очите.

Мирчев беше конвоиран с белезници в полицейската централа при започване на август м.г. Братовчедът на Николай Далакманов-Далакмана е тикнат за следващ път зад решетките, откакто единствено няколко месеца по-рано са открити опиати при претършуване в дома му.

Барона беше докаран под ескорт през лятото в полицейската централа, когато там бяах и останалите от групата на Очите Барона има богато престъпно досие, осъждан е неведнъж за обири и дрога. За последните 2 години името му няколко пъти влезе в престъпната хроника.



По-известните случаи са от края на 2016 година, когато Мирчев преряза гърлото на наркоготвача Димитър Аврамов. Той бе избавен по знамение от лекарите в УМБАЛ-Бургас, откакто бе изоставен в локва кръв сред етажите на блок в жк. „ Славейков “. Малко след касапницата Мирчев потъна вдън земя и бе разгласен за общодържавно търсене. В началото на 2017 година Барона е задържан при зрелищна спецакция, защото се барикадира в ремонтиращ се апартамент в жк. „ Възраждане “.

Братовчедът на Далакмана се укривал в жилището цяла седмица, откакто се показал за занаятчия пред притежателите. Защитата на Димитър Желязков незабавно атакувала надеждността на Барона като очевидец. Също както с Георги Илиев, Очите твърдял, че не познава и даже в никакъв случай не е виждал Мирчев, твърди изданието. Несебърският необут продължава да се намира ареста на столичния бул. „ Г. М. Димитров “. Очите беше задържан в Турция през август м. година, само че е екстрадиран едвам предишния месец. Желязков е упрекнат като водач на ОПГ, занимаващо се с изнудване, рекет, палежи и опиати.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР