До този момент желание да се ваксинират срещу коронавирус са

...
До този момент желание да се ваксинират срещу коронавирус са
Коментари Харесай

Гаф на РЗИ -Враца: Несъществуващи зъболекари искат да се ваксинират?

До този миг предпочитание да се имунизират против ковид са изявили 1661 от общо 4328 лекари, зъболекари, фармацевти и медицински експерти от трите области Враца, Видин и Монтана.
Това излиза наяве от информация, оповестена на уеб страницата на РЗИ – Враца, където пред обществеността е показан План, направен от доктор Кети Ценова – шеф на Инспекцията,.
 Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията? Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията?
Англия стана първата страна в света, която стартира да употребява новаторската ваксина на Пфайзер (Pfizer) и немската компания...
Ако данните са точни, във Враца ваксина ще си сложат 225 лекари от 597, във Видин 89 лекари от 297, в Монтана 176 от 449.
За Монтана не излиза наяве, защото в Плана на РЗИ-Враца е позволена неточност и от 83 дентални лекари ще се имунизират 95…
Тоест, съгласно РЗИ 12 несъществуващи зъболекари са декларирали предпочитание да си слагат ваксина?
Видин разполага с 419 експерти по здравни грижи, 76 от които желаят да се имунизират. Във Враца ваксина ще си слагат 190 от 1105, а в Монтана 216 от 807 експерти по здравни грижи.
 Диана Дамянова: Властта трепери от следствие на дейностите си Диана Дамянова: Властта трепери от следствие на дейностите си
" По морално-естетически съображения не виждам тъй наречените национални малките екрани към този момент 3 години. Информирам се за гадостите от нета и от другар...
Припомняме, че уеб сайтът Зовнюз беше едно от няколкото санкционирани за метода, по който отрази банковата рецесия около затварянето на КТБ през юни и юли на 2014 година " Зов нюз " беше санкциониран за публикация със заглавие " Първа Инвестиционна пред банкрут? ", оповестена на 27.06.2014 година в 14:00 ч., която съгласно КФН съставлява " пазарна операция ".
от 100 000 лева, наложена при започване на 2015 година на врачанското издание. подред съда обаче " публикацията като цяло отразява само протичащото се сега – съществуване на клюки за иден банкрут на П., предизвикали нейните клиенти да изтеглят спестяванията си от банката. В публикацията е отразено също по този начин, че все още на публикуването й липсва публична информация, която да изясни протичащото се. В този смисъл не е налице издание на погрешна информация ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР