До толкова, че Мадам Искрено и лично и сродната й

...
До толкова, че Мадам Искрено и лично и сродната й
Коментари Харесай

Мъжемелачка Номер 1! Най-Известната Българска Тв Водеща С Ново Гадже! Папарашки Снимки, Мъкне Го И На Работа! Та Това Е

До толкоз, че Мадам " Искрено и персонално " и сродната й душа да не се разделят даже и в работното й време.

Миналия понеделник Миглена разяснява братята в " Most Wanted " в студиото на Ники Кънчев. За уговорката си към риалитито журналистката, оказа се, не е била път до Нови хан сам-саминка и то по тъмни доби. Зад кулисите Кузман търпеливо изчака Миглена цели три часа, колкото продължи лайфът, след което двамата отпътуваха назад към София.



Въпросната вечер Примджанов не е придружил Миглена случайно. 43-годишият софиянец е компактно до водещата и по време на гастролите й в страната.

След като написа книга за " ВИП Брадър ", Ангелова провежда презентации на томчето и споделя за живота си във формата пред университетските аули и зали из най-големите градове. Кузман приветствал изгората си на презентацията в Русенския университет неотдавна, написа Пик.

Всъщност, Примджанов има съществена заслуга за написването на книгата. Любовта на предприемача подтикнала Миглена за креативния й ентусиазъм, а в символ на благодарност на първата страница от творбата си тя му насочи особено обръщение: " На К. П. Аз съм тежко влюбена. Това не е мотив за наслада. Защото любовта, когато е мощна, е опустошителна. Напоследък се пипвам, че безусловно изцяло обезумявам и не всеки път ми харесва ".



Откакто е с по-младия от нея Кузман, Ангелова цъфти от благополучие. В ръцете му влюбената журналистка се разтапя, а това не остава загадка за никой от обкръжението им.

След последния бракоразвод с четвъртия й брачен партньор - охранителния необут Живко Чакракчиев, Дамата в алено с бурна персонална биография като на холивудска звезда, се зарече в никакъв случай повече да не подписва брак. Като я знаят какъв брой е влюбчива, околните на Миглена са подготвени да заложит, че няма да удържи на заканата си и то когато е до чаровник като Примджанов. Бизнесменът към този момент има един брак зад тила си, само че не живеел със законната си брачна половинка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР