До сватбата на йорданския престолонаследник принц Хюсеин и неговата избраница

...
До сватбата на йорданския престолонаследник принц Хюсеин и неговата избраница
Коментари Харесай

Обича ли кралица Рания снаха си

До сватбата на йорданския престолонаследник принц Хюсеин и неговата годеница Раджула ал Саид остават броени дни. И преди двамата да се врекат във безконечна честност, по традиция се организира тържество, на което се прави ритуалът къна за бъдещата младоженка. Това е един тип моминско празненство в мюсюлманския свят, на което участват единствено дами.
 Как са се срещнали принц Хюсеин и бъдещата му брачна половинка Раджуа ал Саид
Синът на кралица Рания искрено за годеницата си

Сватбата им е на 1 юни

Едно от основните настоящи лица на него бе самата кралица Рания. Тя показа фотоси в профила си в Instagram и не скри насладата си и голямото неспокойствие, че напълно скоро ще ожени един от синовете си. 

На фрагментите виждаме кралицата, която е хазаин, в компанията на бъдещата си снаха Раджула и още десетки дами, които са били част от тържеството. Рания не пропусна да произнесе и тирада, в която изрази своята обич и благодарност към Раджула, която назова " най-сладката и най-красива бъдеща младоженка ". За кралицата тя е също толкоз скъпа, колкото двете й дъщери Иман и Салма.

Рания сподели още, че е била същински щастлива, когато нейният наследник Хюсеин й е споделил, че ще се дами точно за Раджула. " Тя е съвършеният отговор на всички наши молебствия за него ", откровена е кралицата, която пожела на бъдещото семейство постоянно да са източник на благополучие и поддръжка един за различен.

Бъдещата свекърва сподели близки връзки и към майката на Раджула Азза ал Судаири, която назова " драгоценен камък " и че дъщерята е отражение на своята майка, предава Hello.
 Кои са кралските особи, поканени на сватбата на принц Хюсеин от Йордания
Още детайлности за сватбата на принца на Йордания

Принц Хюсеин и годеницата му се женят на 1 юни

Рания увери Азза, че тя и брачният партньор й крал Абдула ще се грижат по допустимо най-хубавия метод за своята снаха. " Това е нейната страна и тя е измежду нейното семейство и нейните близки хора ", сподели още кралицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР