До стрелбата в ромския квартал на Самоков се е стигнало

...
До стрелбата в ромския квартал на Самоков се е стигнало
Коментари Харесай

Простреляли мъжа в Самоков заради покупка на джип

До стрелбата в ромския квартал на Самоков се е стигнало поради покупка на джип, оповестява България Он Ер.

37-годишният мъж излязъл в двора на дома си, когато на място са пристигнали още двама души с пушка. Те са го простреляли поради 1200 лв..

Пострадалият е настанен в болница в София. Според информация на Министерство на вътрешните работи няма заплаха за живота му, а все още му се правят интервенции.

" Мъжът ми го закара в болница. Качихме го в буса, може да снимате седалката - все едно било заклано агне. Той целият беше в кръв ", описа лелята на потърпевшия.

По думите на другата вуйна на потърпевшия случката се е разиграла пред очите на трите деца на 37-годишния мъж.

" Четирима души пристигнаха, Милчо беше с пушката, а другите с дърва и камъни ", разясниха още те.

До нападението се стига след покупка на джип, за който потърпевшият е трябвало да заплати 4 800 лв.. Нападателите са се появили в къщата, с цел да си изискат останалите за доплащане 1200 лв..

Семейството акцентира, че е извънредно уплашено. " Те се хвалят, че ще идват да ни трепят. Ще стоим цяла вечер извън. Няма да има отмъщение, ще дадат пари и казусът ще потъне ", обобщиха те.

Според информация на Министерство на вътрешните работи произвелият изстрела мъж е арестуван в полицията в Самоков. По непотвърдена информация в дома му са открити и други противозаконни оръжия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР