До средата на август ще завършим цялостният ремонт на бул.

...
До средата на август ще завършим цялостният ремонт на бул.
Коментари Харесай

Фандъкова: Ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората заради ремонт

До средата на август ще приключим цялостният ремонт на бул. „ Христофор Колумб “ сред ул. Неделчо Бончев “ и ул. „ Продан Таракчиев “. Планираме сред 11 и 13 август, съгласно метеорологичните условия, да затворим напълно придвижването, с цел да се постави последният износващ пласт асфалт. Освен пътните настилки, построяваме нови тротоари, каквито нямаше и улично осветяване. Веднага по-късно започваме ремонт на Източната дъга, който би трябвало да приключи до 15 септември, тъй като придвижването в сектора е извънредно натоварено.

Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова при инспекцията на ремонта на бул. бул. „ Христофор Колумб “.

До края на седмицата се възнамерява да приключи ремонтът на бул. „ Васил Левски “ от ул. „ Граф Игнатиев “ до бул. „ Цар Освободител “. След това стартира преасфалтиране на сектора до паметника на Васил Левски.

За допустимо най-кратко време в първата половина на август ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората, с цел да го ремонтираме, както предходната година ремонтирахме кръстовището на Орлов мост, уточни още тя.

В момента се работи на към 30 огромни обекта в София, на някои от тях има закъснение с по няколко дни поради преваляванията в последните седмици. Надзорните компании и екипите на дирекция „ Транспортна инфраструктура “ наблюдават периодите, като качеството на работа е преди всичко.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР