До снощи има 402-ма глобени за нарушения за разходки в

...
До снощи има 402-ма глобени за нарушения за разходки в
Коментари Харесай

Глобиха 402 души заради разходки по паркове и градинки

До нощес има 402-ма санкционирани за нарушавания за разходки в паркове и градинки, заяви вътрешният министър Младен Маринов по време на ексклузивен брифинг в Министерския съвет. Той обаче беше безапелационен, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи не са глобявани за неносене на защитни маски.  Около 400 са и тези, които са нарушили карантината и има формирани досъдебни производства. " Спазването на карантината и контролът е една от най - ефектните ограничения ", акцентира Маринов, представен от Булнюз.

Вътрешният министър заяви още, че ще се понижи и санкцията за някои нарушавания. За неспазване на карантината не се планува такова. Министър Маринов предложи на хората да носят защитни маски на публични места.   " В градския превоз няма по какъв начин да направляваме дали се качват единствено по двама души. Той е метод за напредване. Трябва просто да се съблюдава дистанцията. Затова предлагаме там да се носят маски ", съобщи той. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР