До смъртта на баща си - Роки Джонсън, в началото

...
До смъртта на баща си - Роки Джонсън, в началото
Коментари Харесай

Емоционалното и неосъществено желание на Дуейн Джонсън

До гибелта на татко си - Роки Джонсън, при започване на 2020 година, Дуейн Джонсън не говореше кой знае какъв брой намерено за връзката си с него.
 Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, прочувственото му послание и по какъв начин Скалата уважи татко си
Емоционалното послание на Дуейн Джонсън

Дори и Скалата има потребност от разтуха и поддръжка след гибелта на татко му

Но по-късно стартира разкрива някои неща от връзките им и че те в действителност не са били постоянно доста положителни. Но все пак Скалата постоянно е взимал татко си за образец и му се е възхищавал.

В пост в профила му в Instagram Джонсън реши за следващ път да разкрие един персонален подробност от отношенята с татко си. Скалата признава, че не е могъл да се сбогува с татко си, тъй като гибелта му е пристигнала ненадейно и ненадейно. Но в този момент, две години по-късно, е съумял да се запознае с Джоузеф Лий Андерсън, който играе Роки Джонсън в сериала " Скалата: Ранни години ".

Удивителната аналогия сред двамата му е навяла доста мемоари, като признава, че не е желал прегръдката, кято са си разменили, да свършва. В различен пост Дуейн Джонсън признава, че нито като дете, нито като възрастен не е имал опцията да излезе на разходка с татко си.
 Дуейн Джонсън, Тиана и какво сподели Скалата на щерка си
Когато Скалата е мек като памук

Слабото място на Дуейн Джонсън

От оня вид разходки сред татко и наследник, в които се разискват мъжки неща. Ето за какво е употребявал опцията да се разноски с Андерсън и до някаква степен да извърши тази своя неосъществена фантазия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР