До следващата сряда се очаква от БСП да внесат вота

...
До следващата сряда се очаква от БСП да внесат вота
Коментари Харесай

БСП пишат аргументи за вот на недоверие, от ГЕРБ не са притеснени

До идната сряда се чака от Българска социалистическа партия да внесат вота на съмнение за бранш " Сигурност " към държавното управление . Това сподели в ефира на Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия " За България " Весела Лечева. Тя акцентира, че имат претекстове и те са доста, сега се пишат причините.
Ако желаят избор на съмнение за бранш " Сигурност ", те би трябвало да предложат опция на политическата идея в бранша, разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
​Сигурен съм, че няма Българска социалистическа партия да получат парламентарна поддръжка за вота на съмнение .​ Колеги от Българска социалистическа партия, които излизат, приказват от името на народа, а не могат да завоюват избори. Със сигурност човешкият фактор, както на всички места, е огромният проблем. Действително парите за Министерство на вътрешните работи са увеличени. Министерството на вътрешните работи някакси загуби през непрекъснатото си реформиране приемствеността. Крайно време е да се построи една система, която да дава предвидимост, разясни още Биков.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР