До следобед ваксинираните са около 30-40 души. От вчера участвам

...
До следобед ваксинираните са около 30-40 души. От вчера участвам
Коментари Харесай

Около 40 ваксинирани до следобед в пункта между Орлов мост и Софийския университет

До следобяд имунизираните са към 30-40 души. От през вчерашния ден вземам участие във имунизационния развой и ми прави усещане, че доста младежи се имунизират, защото им изискват имунизационни документи от работа. Това съобщи пред БГНЕС доктор Майк Мишел, ортодонт от 11-та поликлиника, който работи в пункта за имунизация сред метростанция „ Орлов мост ” и „ Св. Климент Охридски ”.

Чакащите бяха най-вече за новите ограничения, които влизат в действие от понеделник, като считат, че е редно човек да има ваксина и зелен документ.
 Над 200 души се имунизираха във ВМА за 3 часа Над 200 души се имунизираха във ВМА за 3 часа
214 души се имунизираха през днешния съботен ден във Военномедицинска академия (ВМА). От тях 183-ма са с първа доза, а 18 – с тре...

„ Мисля, че това ще е доста потребно и ще успеем да се оправим по някакъв метод с пандемията, най-малко за момента бройките инфектирани ще намалеят много. Главното е, че хората ще могат още веднъж да пътуват, още веднъж ще могат да посещават заведения и молове, по този начин няма да се загуби общественият контакт ”, съобщи Цветослава Чомаковска.

Някои от минувачите около пункта бяха срещу имунизациите.

„ Аз съм срещу имунизирането, съгласно мен няма смисъл. Дори да си имунизиран отново можеш да хванеш вируса и просто е безсмислено. Така ни лишават правата. По-скоро бих си правила постоянно проби, в сравнение с да се имунизирам ”, съобщи Симона Стефанова. „ Това би трябвало да е персонален избор ”, показа и Неда Земеделска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР