До скоро смятахме, че от коронавируса боледуват предимно възрастни хора,

...
До скоро смятахме, че от коронавируса боледуват предимно възрастни хора,
Коментари Харесай

Адриана Тюркмен разказва за битката с коронавируса: Как се чувства, как се лекува?

До скоро смятахме, че от ковид боледуват най-вече възрастни хора, само че признанието на инфлуенсърката Адриана Тюркмен, че е инфектирана с вируса разклати това ни разбиране. 

Признанието пристигна преди седмица, а с него и отговори на доста въпроси - по какъв начин протича болестта, какви са признаците, по какъв начин се лекува? Но оттогава мина цяла седмица и през днешния ден Адриана към този момент е по-добре. 

Виж още: BG инфлуенсърки - позитивни за COVID-19! Как минава заболяването при тях, с какво ги лекуват?

Пред " Събуди се " инфлуенсърката призна, че все още кашлицата отминава и остава към този момент единствено неналичието на подушване. Въпреки че приела новината от позитивния тест със сълзи на очите, през днешния ден Адриана в действителност даже се радва, че е измежду първите, които са били диагностицирани в България. Така на нея ѝ се обърнало внимание, а и се радва, че ще има антитела, които да я пазят в бъдеще. 

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се оправят с изключителното състояние?

Адриана в действителност се самоизолирала преди 14 дни, а диагнозата пристигнала преди 12 дни. Тогава си мислила, че си внушава признаци, само че през днешния ден към този момент не е чак толкоз уверена, че става въпрос за подстрекателство. Усещала тежест в гърдите, лек зной, парене в очите и липса на подушване. Имала и възприятието, че има температура, само че в действителност нямала. 

Виж още: Поп-фолк в изолираност! Как се оправят със обстановката към COVID-19 обичаните реализатори в жанра?

И по този начин Адриана от доброволна самоизолация попаднала в наложителна такава, която ще продължи и откакто се почисти от заболяването. Сега ѝ пазари майка ѝ, като оставя продуктите пред вратата ѝ, а тя излиза да си ги вземе, когато си тръгне. През времето вкъщи чисти, готви, гледа филми и сериали, чете книги. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Най-много ѝ липсват тренировките, с които няма самообладание да се захване, когато мине всичко това. А първият човек, който ще види след карантината, е майка ѝ. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР