До сега много неща бяха изговорени тук за кризите и

...
До сега много неща бяха изговорени тук за кризите и
Коментари Харесай

Христо Иванов: Аз няма да бъда министър, време е да дадем път на нещо ново

До в този момент доста неща бяха изговорени тук за рецесиите и компликациите. Но, аз желая да сподели нещо за вярата. Защото ми се коства, че в края на тази година, година изпълнена с компликации, обрати и турбуленция, ние стигаме до миг, в който можем да си позволим да приказваме към този момент за вярата .

Това съобщи Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България " при откриването на новия парламент.

" Струва ми се, че в този момент в края на годината, когато хората се надяват на ново начало, на връщане на светлината, вярата е добра основа за бъдещата ни взаимна работа. България има пред себе си големи учредения за вяра. Заради това, което е нашата страна, поради това, което са нашите хора. Но и поради измененията, които се случват и опциите, които се откриват пред нас " , посочи още Иванов.

" Да, ние се намираме в тежка композиция от рецесии и провокации, само че оттатък тях възобновяване по нови пътища и модели разрешава на България с нужната упоритост и визия и да редуцира времето, което до в този момент ни отделяше от най-развитите общества " , уверен е водачът на Демократична България.

Христо Иванов, който е в оставка след изборите, разгласи също по този начин, че няма да бъде част от състава на идващото правителств о. " Като приказваме за вярата е добре да знаем, че от време на време е добре да създадем стъпка в страни, в случай че ще и стъпка обратно. Ето аз да вземем за пример разгласявам, че няма да бъда министър. Смятам, че е време да дадем път на нещо ново " , съобщи Иванов от парламентарната естрада.

Очаквайте още детайлности.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР