До сега имахме разговор с Ваня Добрева – член на

...
До сега имахме разговор с Ваня Добрева – член на
Коментари Харесай

Нинова разкри: Мая Манолова с най-много номинации от БСП


До в този момент имахме диалог с Ваня Добрева – член на Управителния съвет на Сдружение „ Русофили “. Искахме да чуем от първо лице за ареста на някогашния основен редактор на в. "Дума " Юрий Борисов. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг на партията, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Шпионаж в интерес на непозната страна е едно от най-тежките закононарушения. Много деликатно ще следим дали това ще бъде потвърдено. Вчерашният случай беше провокация и жестоко посягане против словото. Против сме извеждане с белезници за разпит на очевидец. Оценяваме случилото се и към провокация против свободното събиране на хората от съдружие “Русофили” ", сподели още тя.

"Смятаме, че това се употребява като предизборна акция. Борисов очевидно е подготвен на всичко. Вся се боязън, насъскаха хората и ги разделиха на русофили и русофоби. Обръщаме се към всички – дано изрично да се противопоставим ", добави Нинова.

"Не се противопоставяме на решението на прокуратурата да забрани влизането на Решетников в страната. Това е тяхно решение ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

"Мая Манолова има най-вече номинации, само че на следващия ден ще се реши изрично. Утре е значим ден за нас и за София. На съвещание на Градската конференция на Софийската организация на партията ще представим безапелационната си позиция ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР