До седмици актрисата Ралица Паскалева ще стане майка за пръв

...
До седмици актрисата Ралица Паскалева ще стане майка за пръв
Коментари Харесай

Ралица Паскалева без да иска издаде пола на бебето

До седмици актрисата Ралица Паскалева ще стане майка за пръв път от волейболиста Теодор Салпаров. Развълнуваната доктор Стилянова от „ Откраднат живот ” е в трепетна подготовка за огромния ден и без да желае издаде на почитателите си пола на бъдещата си рожба. Тя ще е момиченце съгласно всички подсказки, които звездата на Нова телевизия даде в интернет, въпреки и изрично да отхвърли да афишира какво ще е бебето, което чака, научи HotArena.

„ Важното е да е живо и крепко ”, подсещаше Ралица в интервютата си и не оставяше да откопчат повече от нея. Е, с един не до там премислен знак обаче тя даде да се разбере, че със Салпаров ще имат дъщеричка, а името и към този момент е определено от бъдещите родители и единствено чака да бъде поставено в кръщелното удостоверение. То ще е с буквата на бащата на бебето Теодор, като жест на обич от страна на актрисата. Волейболистът първоначално се дърпал от тази концепция, само че малко по-малко бил уверен. За всеки случай обаче настоял двамата да имат и авариен вид, с цел да може бебето да има най-подходящото за себе си име. 

Че бебето ще е от женски пол, сподели новата прическа на Ралица. По традиция майките на момченца не се подстригват и не подкъсяват даже сантиметър от косата си от третия месец на бременността си та чак до раждането. Едва по-късно рискуват със промяна на фризурата. Причина за това ексцентрично държание е в националното вярване, че дружно с кичурите им фризьорът може да „ отреже ” мъжкото достолепие на дребния им правоприемник. Ритуалът е залегнал съществено в родната просвета, въпреки както и други суеверия да не е подсилен със солидни доказателства. Смята се обаче, че даже бебето да се роди с всичките си атрибути, откакто майката се е подстригала, то няма да е надарено с особена неустрашимост и мощ. Риск, който надали някоя бъдеща родилка би подхванала.

„ Ралица не е суеверна, само че в никакъв случай не се знае дали нещо няма да я прихване параноя в последните месеци. Обикновено дамите са доста чувствителни по тематиката, изключително, когато нямат опит и стават майки за първи път ”, нищят близки до актрисата от „ Откраднат живот ”. 

Паскалева се подготвила за раждането освен с новата си прическа, само че и с последни слънчеви бани. Актрисата е пристрастена към морето, само че след появяването на мъничето си ще остане вкъщи най-малко в първия месец от живота му. Чак по-късно ще се опита да посети родните плажове, с цел да избегне градската горещина. Дори обмисляла с обичания й Теодор да създадат някое странствуване из провинцията и да се скрият в някоя селска къщурка, с цел да се радват на фамилния си живот надалеч от очите на любопитните си фенове. Двамата обаче изрично били срещу рискови прекарвания като живот в каравана или на палатка, въпреки доста да обичали природата, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР