До съвсем скоро може би повечето от вас са ме

...
До съвсем скоро може би повечето от вас са ме
Коментари Харесай

Антон Хекимян към софиянци: Живея живота, който и вие

До напълно скоро може би множеството от вас са ме гледали на телевизионния екран, само че съм сигурен, че с огромна част от вас сме се виждали по улиците, тротоарите в София по кварталите, тъй като аз съм човек, който може да е на телевизионния екран и да ви наподобява в " по-високите пространства ", някъде, където е недостъпно за хората, само че в противен случай. Аз пребивавам в " Бъкстон ", в 15-етажен блок и пребивавам живота на 90% от софиянци. Живея живота, който живеете и вие.Така се обърна претендентът за кмет на София. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 207
Той акцентира, че никой от критиците на ръководството до този миг не може да отхвърли, че досега за столицата е работено. " Аз съм тук, тъй като желая работата за София да продължи. Има огромен риск работата за София да спре, както видяхме, че това се случи през последните две години и половина в народен мащаб. Ние няма да позволим това тук! Избрали сме най-правилния човек, който ще пази интереса на квартала, който страда от десетилетия, тъй като не е имало човек, който да се грижи за него от сърце ", добави Хекимян и показа претендент им за кмет на " Младост " Юлиян Пейчев.

Той излезе на сцената с четирите си деца и даде дума, че ще работи от сърце за квартала, с цел да могат подрастващите да имат спокойна и сигурна среда, в която да се развиват и да растата здрави.

Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска от своя страна съобщи: " Уморих се в Общинския съвет да няма опция да подвигна телефона и да решим бързо, съответно с човек на място всеки от проблемите на " Младост ", които ни засипваха тези 4 години. Юли подхожда със сърце. След като може да се оправи с 4 деца, би трябвало да може да се оправи след това и в Общинския съвет. Изключително значимо е и кой е отпред на града, по тази причина ни е нужна вашата поддръжка. Предвидили сме финансиране за възобновяване на парковете. За осветяване, квартални паркинги - планували сме всичко това в управническата стратегия на Хекимян, за да продължи към този момент направеното от Йорданка Фандъкова и да може градът да се развива, с цел да се развива градът " / 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР