До ротацията, която предстои след два месеца, имаме още много

...
До ротацията, която предстои след два месеца, имаме още много
Коментари Харесай

Ананиев : Имаме още много работа до ротацията

До ротацията, която следва след два месеца, имаме още доста работа. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” Настимир Ананиев пред Нова.

„ Процедурата ще бъде следната: акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще създадат оценка на министрите си, която ще дадат на парламентарните групи, и предложение за промяна, в случай че има такава, само че финалното решение е на парламентарните групи ГЕРБ- и ПП-ДБ ”, разяснява той.

По думите му първо е значимо да се чуят предложенията на премиера и вицепремиера, а по-късно може и партиите да дадат свои.

„ При настоящето държавно управление получихме гласовете на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и, не сме ги желали. Не можем да спрем никой, който желае да поддържа държавното управление. Подкрепата на ПП-ДБ е декларирана и за мандата на Денков, и за този на Габриел ”, посочи той.

„ Ще предлагаме свестни хора с добра известност за регулаторите, които ще вдигнат летвата. Вярвам, както арбитър Борислав Белазелков, претендент за парламентарен арбитър, и другите партии да създадат положителни номинации. Ще предлагаме претенденти за всички регулатори, нямаме квоти по партии. Ясно показахме със Здравната каса, че пазарлък няма да има. Държим хората по регулаторите да са с положителни репутации ”, безапелационен е Ананиев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР