До размяна на юмруци са стигнали днес депутатите Радостин Василев

...
До размяна на юмруци са стигнали днес депутатите Радостин Василев
Коментари Харесай

Руди и Искрен Митев се млатили с юмруци под носа на Желязков

До замяна на юмруци са стигнали през днешния ден депутатите Радостин Василев (независим) и Искрен Митев от " Продължаваме промяната ". А грозната сцена се е разиграла зад тила на водещия съвещанието на Народното събрание ръководител Росен Желязков, само че отвън обсега на телевизионните камери, които наблюдават пленарното съвещание. За екшъна описват депутати. 



Искрен Митев много постоянно се вкарва в остри разправии с опозицията в Народното събрание. Преди към две години, през юни, той едвам не влезе във физическа битка с депутати от " Възраждане ", само че се стигна единствено до дърпане на вратовръзки.

Днешният екшън се е разиграл в края на питанията към премиера Николай Денков до момента в който на трибуната бе депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов. Митев и хиперактивният му съпартиец Настимир Ананиев тръгнали да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската естрада.

В този миг самостоятелният Радостин Василев влезнал в разговор с ръководителя Росен Желязков, с цел да упорства да получи втори въпрос към премиера Денков, само че бил отсечен, защото като самостоятелен има право единствено на един.

В този миг Митев, минаващ наоколо, подвикнал нещо, което очевидно взривило Василев " да нападна ". В паниката съумял два пъти да удари с пестник Митев, преди квесторите да ги разтърват, описват депутати, станали очевидци на борбата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР