До раждането на втория син на Джулиана Гани не остана

...
До раждането на втория син на Джулиана Гани не остана
Коментари Харесай

Любовта е голяма! Джулката в последна фотосесия преди раждането, но пак се заяде с бившия

До раждането на втория наследник на Джулиана Гани не остана доста време. Знае се, че събитието е в първите дни на януари, тъй че бихме могли да предположим, че може да се случи " всеки миг ". 

Въпреки това обаче от сторитата на моделката по никакъв метод не се допуска това. Тя продължава естествения си метод на живот, а от изявленията ѝ онлайн виждаме, че се занимава с неща като правене на сладки, разходки с другари, както и със шерване на занимателни колажи от интернет.

Виж още: Това Photoshop ли е? Обвиниха Десита поради тази фотография, тя не си замълча

Междувременно обаче Гани разгласява евентуално една от последните си фотоси като бременна, а тя е повече от сантиментална:

" Тръпна в очакване. Любовта е голяма, тъй като е от теб. И преди и в този момент - бих избрала теб, теб, теб ", написа Джулката с очевиден намек за грешката с някогашния си. 

Но няма и по какъв начин да е другояче. Все отново раздялата на Джулиана Гани и Илиян Найденов се случи доскоро повече от година - интервал, който е прекомерно къс, с цел да може един човек да се възвърне изцяло от претърпяното. 

Виж още: Нова година, ново аз: Милионерката Мира от " Игри на волята " с 10-дневно предизвикателство

Иначе в мненията Джулката получава похвали от почитателите си, както на тематика форма, по този начин и за връзката, в която е. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР