До прокуратурата не са постъпвали сигнали за домашно насилие от

...
До прокуратурата не са постъпвали сигнали за домашно насилие от
Коментари Харесай

Прокуратурата: Намерени са следи от белина в гаража, където е убита Алена Щерк

До прокуратурата не са постъпвали сигнали за домашно принуждение от името на убитата Алена Щерк. Това сподели в ефира на Нова телевизия представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова. Все още обаче се ревизира дали тъжби не са писани до районни ръководства на Министерство на вътрешните работи.

Петрова обясни хронологията на събитията в злощастния за Щерк ден. Включила се е алармена система в дома й, само че не е била задействан от нея паник бутон. На място е дошъл екип на охранителната компания, който открил, че входната врата на жилището е заключена и няма следи от щурм. Последвало телефонно позвъняване към жертвата, само че без отговор от нейна страна.

„ На този стадий обективните находки сочат най-вероятна опция убийството да е осъществено или в автомобила на жертвата, или в гаража”, сподели представителят на СГП, само че акцентира, че това предстои на експертизи. Тя удостовери, че са открити следи от белина във въпросния гараж, което допуска опит за изтриване на следи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР