До премиерата на Отмъстителите: Краят остава по-малко от месец и

...
До премиерата на Отмъстителите: Краят остава по-малко от месец и
Коментари Харесай

Отмъстителите: Краят вече постави рекорд

До премиерата на " Отмъстителите: Краят " остава по-малко от месец и интернет безусловно е полудял. Едно от доказателствата е върхът, който филмът сложи по предварителна продажба на билети.
 Крис Евънс, Капитан Америка,
Как Капитан Америка се пошегува с " Отмъстителите: Краят "

Крис Евънс в действителност има възприятие за комизъм

Според COMICBOOK, новият връх за предварителна продажба на билети в платформата на Fandango за 24 часа към този момент се държи от " Отмъстителите: Краят ". Още по-впечатляващото е, че върхът е бил строшен единствено за шест часа. Тук е значимо уточнението, че става дума за Съединени американски щати.

Публикация, споделена от Avengers: Endgame (@avengers) на Апр 2, 2019 в 8:05 PDT

За страдание остава в загадка точната численост на закупените билети, само че знаем, че досегашният водач в това отношение " Междузвездни войни: Силата се пробужда " диша прахта на новия лидер.

Публикация, споделена от Avengers: Endgame (@avengers) на Апр 2, 2019 в 5:06 PDT

От Fandango споделят в изказване, че до този миг не са виждали нещо сходно, което пък е показателно за това какъв брой доста хора желаят да видят четвъртия и финален филм за Отмъстителите.

Загатна ли Marvel за гибелта на супергерои

Доста сълзи ще бъдат пролети в края на април

На трето място по предварителна продажба на билети остава " Междузвездни войни: Последните джедаи " , следван от " Rogue One: История от Междузвездни войни " и " Отмъстителите: Война до безкрайност " .

Специален взор към " Отмъстителите: Краят "

Определено има какво да се види

Ще приключим с догатките на доста хора, че " Отмъстителите: Краят " може да счупи всички върхове в бокс офиса, достигайки 1 милиард доходи още в първите три дни от премиерата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР